Mit tegyek az internetfüggőség ellen?
Itt például oldalakra tudsz figyelmeztetést tenni.
Ez a kis program figyelmeztet ha túl sok időt töltesz a gép előtt.
Kissé drasztikusabb megoldás lehet az eyes relax ami képes lezárni a gépet és csak jelszóval oldható fel. Megkérsz valakit, hogy állítson be egy jelszót, így kénytelen leszel felállni a gép elől.
Érdemes kitalálni valami egyéb elfoglaltságot is ami leköti a figyelmedet.
"ne olyasféle válaszokat, hogy ne gépezz"
Most komolyan...Miért gépezel? Van valami értelme, hogy egész nap videókat bámulsz?
Tudom tudom tök izgis mikor a japán lány ölbe hánnya a másik japán lányt, aki épp egy kakaós bögrét tol tele vastagkakival, de én is meg bírom állni, hogy ne nézzem egész nap, te miért nem?
Nem értem a függőket függőségben szenvedek. Egyszerű a képlet, mert nem kapcsolod be a gépet és kész.
Szedd ki belőle a vinyót és ne tedd vissza, akkor tuti nem gépezel!
Ki mondta, hogy tökéletes vagyok? Egy szóval se, pl az ilyen hülye hibák hiányoznak belőlem, mint amivel épp szórakozol.
Ahelyett, hogy most is a NETEN!!! kockulsz és sajnáltatod magad menjél futni. Probléma meg is van oldva, mit akarsz még? hol a diplomám? idevele!
függőségkigyógyítást vállalok!
Szia!
Sajnos rossz hírem van, az ilyesmi elszigetelődéssel jár, amit később meg fogsz bánni. Keress barátokat, menny emberek közé, és keress fel egy mentálhigéniás szakembert, ugyanis a legújabb kutatásuk szerint az internet és a játékfüggőség hasonló a drog és alkoholfüggőséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!