Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek az internetfüggőség...

Mit tegyek az internetfüggőség ellen?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne olyasféle válaszokat, hogy ne gépezz, mert ez a célom. Ha valami hasznos, nálatok vagy barátaitoknál bevált módszert mondanátok, azt megköszönném.

2012. dec. 10. 20:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nem játékokkal játszok, inkább internetes oldalakat, főleg videómegosztókat látogatok, vagy online nézek filmeket, sorozatokat.
2012. dec. 10. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt például oldalakra tudsz figyelmeztetést tenni.

[link]

Ez a kis program figyelmeztet ha túl sok időt töltesz a gép előtt.

[link]

Kissé drasztikusabb megoldás lehet az eyes relax ami képes lezárni a gépet és csak jelszóval oldható fel. Megkérsz valakit, hogy állítson be egy jelszót, így kénytelen leszel felállni a gép elől.

Érdemes kitalálni valami egyéb elfoglaltságot is ami leköti a figyelmedet.

2012. dec. 10. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Énis Függő voltam,az a megoldás hogy mindig menny emberek közé,próbáljmeg kicsit kikapcsolodni,nekem igy mult el :)
2012. dec. 10. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

"ne olyasféle válaszokat, hogy ne gépezz"

Most komolyan...Miért gépezel? Van valami értelme, hogy egész nap videókat bámulsz?

Tudom tudom tök izgis mikor a japán lány ölbe hánnya a másik japán lányt, aki épp egy kakaós bögrét tol tele vastagkakival, de én is meg bírom állni, hogy ne nézzem egész nap, te miért nem?

Nem értem a függőket függőségben szenvedek. Egyszerű a képlet, mert nem kapcsolod be a gépet és kész.

Szedd ki belőle a vinyót és ne tedd vissza, akkor tuti nem gépezel!

2012. dec. 10. 20:54
 5/9 anonim válasza:
Bontsd fel a szerződést a szolgáltatónál :)
2012. dec. 11. 13:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válazsokat, leszámítva a 3.-at, akinek üzenem, hogy nem hinném, hogy ő tökéletes, és nem értem, hogy miért van felháborodva, mert én pont ettől a hibától próbálok megszabadulni.
2012. dec. 11. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
bocsánat, ezt a negyediknek üzenem
2012. dec. 11. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
8%

Ki mondta, hogy tökéletes vagyok? Egy szóval se, pl az ilyen hülye hibák hiányoznak belőlem, mint amivel épp szórakozol.

Ahelyett, hogy most is a NETEN!!! kockulsz és sajnáltatod magad menjél futni. Probléma meg is van oldva, mit akarsz még? hol a diplomám? idevele!

függőségkigyógyítást vállalok!

2012. dec. 11. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos rossz hírem van, az ilyesmi elszigetelődéssel jár, amit később meg fogsz bánni. Keress barátokat, menny emberek közé, és keress fel egy mentálhigéniás szakembert, ugyanis a legújabb kutatásuk szerint az internet és a játékfüggőség hasonló a drog és alkoholfüggőséghez.

2012. dec. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!