Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti melyik típust választanátok?
Egy olyan nőt, aki átlagos külsővel rendelkezik (nem csúnya, csak átlagos!), átlagos testalkatú (nem kövér! hanem átlagos), nem nagyszájú "ki ha nem én" stílusú, viszont nagyon szereti a szexet és jó is az ágyban
vagy
Egy olyan nőt, aki tipikusan a mai plázacica, akinek nagyon jó alakja van, nagyon jól néz ki, viszont csak a szája jár, mert az ágyban szinte olyan mint egy darab fa, de nagyon el van magától ájulva.
Jó...a drogokhoz semmi közöd, nem drogozol és nem is ismersz olyat, akiről tudod ;)
Na de akkor most a szépséghez vagy a férfiakhoz nincs közöd, hogy ilyet kérdezel? Mert ezt (mint én is mondtam) simán összerakja az ember a környezetében lévő emberek ismeretéből.
Jólvan, csak ugratlak. :)
Egyébként a drog rossz, szokj le róla (vagy az akárkid szokjon le róla)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!