Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti melyik típust...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti melyik típust választanátok?

Figyelt kérdés

Egy olyan nőt, aki átlagos külsővel rendelkezik (nem csúnya, csak átlagos!), átlagos testalkatú (nem kövér! hanem átlagos), nem nagyszájú "ki ha nem én" stílusú, viszont nagyon szereti a szexet és jó is az ágyban

vagy

Egy olyan nőt, aki tipikusan a mai plázacica, akinek nagyon jó alakja van, nagyon jól néz ki, viszont csak a szája jár, mert az ágyban szinte olyan mint egy darab fa, de nagyon el van magától ájulva.

2014. márc. 17. 11:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Miért szerinted egy pláza-cica nem szeretheti a szexet?

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a kövér nők szeretik a legjobban a szexet, mert akkor el tudják adni magukat, egy szép nő lehet frigid is. Amelyik meg nem, az arra 1000 férfi jut...

2014. márc. 17. 11:31
 12/22 anonim válasza:
hát te ha kapcsolat kell akkor első mivel a pláza cicák hűtlenek és sok mindenre nem vallok csak villogásra hogy ne milyen jó csajom van :) de ha csak 1-2 alkalom kell vagy 1 kis ideig villogás akkor pláza cica :)
2014. márc. 17. 11:47
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
Jobb legyen, mint egy átlagos csaj, de ne legyen plázacica műnő. Szóval legyen egy csinos, bájos, humoros, inteligens kiscsaj, aki egy vadmacska az ágyban.
2014. márc. 17. 11:47
 14/22 Noydra ***** válasza:
A kombinációjukat választottam
2014. márc. 17. 11:50
 15/22 anonim ***** válasza:
kérdező, honnan tudod, hogy jó vagy az ágyban?
2014. márc. 17. 12:08
 16/22 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagyok szakértő, de ez a kérdés tipikusan olyannak tűnik, mint amelyik már előre sugallni akarja, hogy melyik a jó/jobb válasz.

Egy átlagos kinézetű csaj (gondolom ez vagy te), vagy egy "plázacica", akinek jó alakja van és jól néz ki (legalábbis szerinted). :D

Mert ugye olyan nincs, amelyik szép és még a többi paramétere is rendben van....

Szóval ha nincs rá konkrét okod, hogy ezzel a típussal hasonlítod össze magad, akkor szerintem az önértékeléseden kellene javítani, nem pedig mások megerősítésére várni.

Egyébként, hogy válaszoljak is, egyiket sem választanám.

Keresném a harmadik típust, aki szép is és okos is meg minden egyéb. :P

Van ilyenekből is egy pár...

2014. márc. 17. 15:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért ne lehetne feltenni egy kérdést anélkül, hogy beskatulyáznátok, hogy márpedig én biztos ez vagy az a kategória vagyok. ha már ennyire feszegettétek a dolgot, egyik kategóriába sem sorolnám magam. kiragadtam két szélsőséget, a külsőt és a szexet, ami fontos az embereknek, mert bizony az. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ha választani kell két fontos dolog közül, ki melyiket helyezné előtérbe. Az önértékelésemmel meg semmi probléma nincs, de kösz hogy aggódsz :)
2014. márc. 17. 16:05
 18/22 anonim ***** válasza:
á, neked biztos semmi közöd hozzá, csak úgy elméletben érdekel.
2014. márc. 17. 16:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Oké, viszont az első típust nem igazán nevezném szélsőségnek. A másik típus viszont annak tűnik, ráadásul a megfogalmazásból azt gondolnám, hogy ő a "rossz" szereplője a kérdésnek.

Egyébként szerintem azért skatulyáznak be, mert ilyet, akinek nincs rá oka, nem kérdez.

Én sem vagyok tökéletes, viszont pont lesz.rom, hogy ki melyik típust választaná.

Általában a saját környezetéből sokkal több infót tud szerezni ilyen dolgokban az ember, mint innen, ahol kapsz néhány választ, amiből persze semmi nem derül ki.

De én hiszek neked, semmi bajod magaddal. Viszont akkor mi értelme a kérdésnek?

Ez persze csak "érdeklődő" kötekedés...

2014. márc. 17. 16:18
 20/22 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látszik, én egy ilyen elb*szott ember vagyok, hogy olyan dolgok érdekelnek, amihez "semmi közöm"... azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam, hogy kinek mi a fontosabb: a szex vagy a külső... (bár már leírtam ezt párszor, de egye fene, leírtam még1x :D)

Még régebben kérdeztem valamit a drogokkal kapcsolatban itt (nem tényszerű dolgot, hanem ilyen közvéleménykutatás szerűt, mint ez a kérdésem is), de nem azért, mert drogozok, vagy bárki a környezetemből drogozik, hanem mert kíváncsi voltam...

2014. márc. 17. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!