Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi buta, beképzelt ronda lány?
Figyelt kérdés
Épp tegnap láttam egy szórakozóhelyen egy rusnya,csontsovány csajt egy "CUTE BOYS WANTED"feliratú pólóban.A fiúknak arról papolnak,hogy ronda ne próbálkozzon szépnél,de nekik lehet?Szánalmas az egész női nem.2014. márc. 16. 14:54
11/21 anonim válasza:
8-as: Abban igazad van, hogy suba subához, guba gubához. Átlag-Árpi és Átlag-Ági illenek egymáshoz, ugyanúgy, mint Okos-Ottó és Okos-Olga. DE én feminizmus nélkül is tudtam már mindig is, hogy ki kell állnom a saját érdekeimért, mert más nem fog értem kiállni. Óriási előnyöm az, hogy nagyon jól elvagyok férfi nélkül is, nincs szükségem kapcsolatra, hanem akarok egy kapcsolatot, ami azért jó, mert így soha nem leszek kiszolgáltatva egy férfinak sem.
12/21 anonim válasza:
Mert feminista világban élünk, ahol a nőknek szabad válogatni, de ha egy férfi teszi ezt, akkor az rohadt felszínes disznó.
13/21 anonim válasza:
Jaaaaaaaaj, drágám. Dehogy felszínes. Aki nem válogat, akinek semmilyen elvárása és igénye nincs a másikkal szemben, az önmaga ellensége, mindegy, hogy férfi vagy nő.
14/21 anonim válasza:
Igen kedves utolsó előtti. Ha egy lány tesz fel itt kérdést, akkor jön 50 komment, hogy keress meg vagy ne légy szégyenlős, nyugodtan hajts rá a srácra, mert igenis, nő vagy és te vagy a teremtés csúcsa (mostanság ez van sajna), tiéd lehet a kiszemelt. Ha pasi tesz fel olyan kérdés, hogy miért nem kell a nőknek, akkor jön max 15-20 komment, hogy te mocsok, keresgess a saját szinteden, gyúrj sokat, legyél szépfiú (ergó cserélj fejet), nőjj magasabbra (hogy a fenébe ha pl 23 felett csak 168 cm) és még sorolhatnám. Mindig az derül ki, hogy a pasik szemetek. Mit gondoltok, miért van ha egy átlag nő kitesz ide egy képet, akkor 20 pasiból 15 nek tetszik, ha átlagpasi (nem ronda), akkor 20 ból 2 mondja rá, hogy nem rossz. Elszálltak a nők, ennyi a titka. Szinte mind. Társkereső pedig mindennek a teteje, hogy válaszolni sem tud a legtöbb, hogy bocsi, de nem jössz be. Mintha külön fajnak képzelné magukat a legtöbb.
15/21 anonim válasza:
14-es: Tudják, hogy a nuni irányítja a világot. Akkor lenne itt egyenlőség, ha nektek nem kellene a nuni minden áron. De szó szerint, hiszen tényleg ára van, mégpedig az, hogy pont emiatt még a legrusnyább nő is a legjobb farkak között válogathat. Mert ti nem válogattok, hogy kibe teszitek bele.
16/21 anonim válasza:
A legjobb kérdések persze az olyanok, hogy jajj kopaszodom, nagy a fülem, óriási horgas orrom van, előnytelen az arcom, alacsony vagyok, szőrös vagyok, stb. Aztán jön 10 komment, abból 9 leírja, hogy a kérdező megnyugodjon, hogy ezzel semmi baj, sőt még szexis is. Ha meg elmegy csajozni, akkor még van olyan csaj is, aki a szemébe röhög, hogy te nagy orrú törpe, mit akarsz tőle? Holott a csaj sem nagy durranás. Utána még jobban magába roskad, mert itt jól átvágták (ugye a nők nagy fegyvere a kegyes hazugság)és élőben meg csúnyán leszerepelt. Meg a másik tök jó dolog, amikor itt a csajok mindig azt mondják a pasiknak, akiket sok elutasítás ér, hogy csak olyan csajhoz menjenek oda, aki jeleket ad. A kis naívak. Ha tudnák, hogy a lányok csak a legjobb pasiknak adnak jelet (rettenet sokszor azt is félreérthető, mert ha ad is, odamész és kiderül, hogy ott a pasija, csak teszel, hogy jó csajnak tartod-e), az átlagnak meg a rondának orrvérzésig kell tepernie egy randiért (sokszor össze sem jön), akkor nem mondanának ilyet. Hiszékenyek.
17/21 anonim válasza:
Azért vagyok 33%-on, mert megmondom az igazat. Ami tudjuk, hogy az emberek nagy részének (főleg a nőknek) nagyon fájdalmas tud lenni. Ilyenkor idegből nyomják a piros gombot, röhej. De ha kicsit előtte reálisan gondolkoznának, akkor ledöbbennének.
18/21 A kérdező kommentje:
Én ezért nem is vállalok már netes képcsere utáni találkozókat.Ott mindig dicsérik a külsőmet,hogy milyen helyes vagyok,élőben meg semmi pozitív jelzést nem kapok.Azért meg nem fogok több száz km-t utazni,hogy az arcomba röhögjenek.
2014. márc. 16. 15:52
19/21 anonim válasza:
Kérdező: Ez tényleg nem tisztességes, ha már nem tetszel neki, akkor mondja a képedbe, és végeztetek egymással. Nem pátyolgathatjuk mindig a másik lelkét.
20/21 anonim válasza:
Neten nem szabad. 100 emberből ha háromnak beválik a netes dolog, ez is egy pasi és 2 nő felosztásban. A többieknek nem jön össze. Én is írtam már kis szürke egér típusú kedvesnek tűnő lányoknak, akinek tuti csak 1-2 levelet küldhettek, a képei alatt is 3-4 like volt. Tehát nem az a hűde jó csaj. Ronda sem vagyok, ez biztos, full átlagos külső. De még az ilyen szürke egérke sem volt hajlandó visszaírni (pedig elolvasta, írta a gép), hogy kedves, aranyos vagy, de nem lehet semmi. Pedig direkt írtam neki, hogy ha egy csepp érzés van benne, akkor leírja a véleményét és én tiszteletben tartom, ha jó, ha rossz az. Azóta nem társkeresőzök. Felesleges. Komolytalan emberek 90%-ban, az ott lévők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!