Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem sokkal jobb a gyakorikerdesek.hu ismerkedésre vagy barát akár pártalásra mint egy netes társkereső?
Figyelt kérdés
nem arra gondolok hogy ismerkedős kérdések tömkelege hanem ha valakik úgy egy kérdés kapcsán vagy véletlen egymásra találnak és elkezdenek beszélgetni kialakul egy kapocs ami többféle lehet gondolom elég sok mindenkivel esett már meg nem ?
és még egy kérdés van itt most olyan akit szívesen megismernél ? ha igen ki az :)?
2014. márc. 15. 16:20
11/16 Költőnő? válasza:
aki válaszai alapján többször feltűnt, azokkal kevés kivétellel már megy a pacsizás :)
12/16 anonim válasza:
hé! vannak kivételek!! én pl. küldtem képet egy fiúnak és visszaírt, ő is küldött képet és visszaírtam neki! :3 igaz, már 5-6 hete beszélgettünk előtte! :)
13/16 anonim válasza:
Jó oldal kapcsolatok kialakítására, de a fenntartásnál kizárólag csak személyes találkozásokban hiszek.
14/16 anonim válasza:
Nagyon jó emberek megismerésére, kapcsolattartásra; persze a többihez már élőben kell találkozni. Minden szempontból használható, legyen az barátság, kapcsolat, vagy akár lazább kapcsolat, a kezdőlökést megadja, a többi már csak a feleken múlik.
15/16 DreamWeaver válasza:
A GYK nagy előnye a netes társkeresőkkel szemben, hogy itt sokkal nagyobb képet kaphatsz a másik személyiségéről, gondolkodásmódjáról, stílusáról. Ellenben netes társkeresőn sokszor néhány sablonos sorból nem sokra mész. Ez egyben a hátránya is a GYK-nak, mert az itteni kérdezz-felelek bátran pótolhatja a személyes találkozást, kapcsolatépítést, ami elengedhetetlen a jövőre nézve. És persze itt is és netes társkeresőn is elsődleges szempont, ha ismerkedésről van szó, hogy a felek vegyék komolyan egymást. Máshogy nem működik sem itt, sem ott.
16/16 anonim válasza:
Itt nem tudsz lakóhelyre keresni.Nagyon kicsi az esélye,hogy akivel itt összejössz az a közelben is lakik és a kora vagy a neme az amit állít.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!