Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat ez a lány?
Van egy haverom akinek tetszett egy lány még gimiben tavaly. Be is próbálkozott nála de nem jött össze. Azóta elballagtunk. Néha látom a lányt hazafele buszon folyton néz és mikor múltkori bulin láttuk egymást rögtön mutatta a barátnőinek hogy itt vagyok. Nem értem mi baja van. Nem hiszem hogy bejövök neki szóval inkább biztos beszól valamit a hátam mögött de nem vagyok ilyen gáz jelenség hogy kijárna. Nem értem nincs jobb dolga, folyton mikor látom részegen akkor ilyen "menő"nek hiszi magát. Nincs is közöm hozzá mégis előbb kiszúr mint a haveromat aki bepróbálkozott nála. Mi járhat a fejében? Lányok ti ilyenkor mit gondoltok?
én 20, lány 17 éves
Mit gondolunk? Teljes, totálisan ostoba vagy. :)
A rejtett szándékodat, miszerint igenis azt várod, hogy bíztassunk, "Tetszel neki", leszarom. Ha pedig Tényleg ilyen idegesítően parás vagy, hagyd békén a nőket egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!