Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik még manapság az önzetlen szeretet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 14:37
2/9 anonim válasza:
Igen. Csak ritkább. De az nem azt jelenti, hogy nincs.
3/9 anonim válasza:
Az önzetlen szeretet nagyon ritka. Az szeret önzetlenül, aki egy nem működő kapcsolat után kívánja, hogy mással boldog legyél. Ilyen általában csak a filmekben van.
4/9 anonim válasza:
én nem rég éreztem ilyet de már nem érzem :D
de miután vége lett azt kívántam legyen boldog mással és minden szarkazmus nélkül mondom ezt csak engem hagyjon békén. igaz mára változtak az érzéseim és már nem igazán érdekel.
5/9 anonim válasza:
Szerintem az igazi, viszonzott szerelmet mindenki annak érzi.
6/9 Költőnő? válasza:
a ténylegesen önzetlen szeretet az sztem is ritka. Hisz azért teszed boldoggá a másikat, mert neked (is) jó. Persze nem azt mondom, h pl néha nem lehet olyan áron, h pl neked szar, de neki jó, csak az elég nehéz és épp ezért nem is vmi gyakori.
7/9 anonim válasza:
Férfi részről talán, de a magyar nő lételeme az önzés, tehát itt bukik a dolog.
8/9 anonim válasza:
Igen létezik!Mert hiába szeretem tiszta szívből,neki másra van szüksége!Kívánom neki,hogy bárki is lesz az a lány,legyen vele tiszta szívből boldog!Én meg maradok egy barát,aki ha kell és szüksége van rám,ott vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!