Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik még manapság az önzetlen szeretet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 15. 14:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. márc. 15. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Csak ritkább. De az nem azt jelenti, hogy nincs.
2014. márc. 15. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Az önzetlen szeretet nagyon ritka. Az szeret önzetlenül, aki egy nem működő kapcsolat után kívánja, hogy mással boldog legyél. Ilyen általában csak a filmekben van.
2014. márc. 15. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:

én nem rég éreztem ilyet de már nem érzem :D

de miután vége lett azt kívántam legyen boldog mással és minden szarkazmus nélkül mondom ezt csak engem hagyjon békén. igaz mára változtak az érzéseim és már nem igazán érdekel.

2014. márc. 15. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az igazi, viszonzott szerelmet mindenki annak érzi.
2014. márc. 15. 14:50
 6/9 Költőnő? ***** válasza:
a ténylegesen önzetlen szeretet az sztem is ritka. Hisz azért teszed boldoggá a másikat, mert neked (is) jó. Persze nem azt mondom, h pl néha nem lehet olyan áron, h pl neked szar, de neki jó, csak az elég nehéz és épp ezért nem is vmi gyakori.
2014. márc. 15. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Férfi részről talán, de a magyar nő lételeme az önzés, tehát itt bukik a dolog.
2014. márc. 15. 14:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen létezik!Mert hiába szeretem tiszta szívből,neki másra van szüksége!Kívánom neki,hogy bárki is lesz az a lány,legyen vele tiszta szívből boldog!Én meg maradok egy barát,aki ha kell és szüksége van rám,ott vagyok!
2014. márc. 15. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
igen. létezik.
2014. márc. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!