Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek bejonnek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejonnek az ilyen csajok vagy maradtok a vekonynal?

Figyelt kérdés

Ez a jobb?

[link]

bikini-INF1-730x1137_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[link]

[link]

[link]

[link]

Vagy ez?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kivancsi vagyok hogy ferfi szemmel, melyik a jobb a vekonyabb csajok vagy a vastagabbak....ki melyiket szereti jobban? Kort is irjatok legyszi

2014. márc. 15. 08:24
1 2
 11/20 WheneverYouWant ***** válasza:
1000x inkább a vékony.
2014. márc. 15. 09:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem CSAKIS a vékony csajok jöhetnek számításba! A nagy seggűeket, hatalmas tőgyeseket ki nem állhatom...
2014. márc. 15. 09:48
 13/20 anonim ***** válasza:

nekem ezek a husibbak jönnek be

az a baj hogy a legtöbbhöz ha odamegyek szóba elegyedni leráznak mert azt hiszik csak trollkodni akarok velük

nem veszik komolyan hogy tetszhetnek egy átlag srácnak

húgom is ezt csinálja már 100X lehülyéztem érte de nem ért a szóból közben meg nyafog hogy magányos

a vékonnyal nem tudok mit csinálni nem bírják a gyűrődést

tudom csúnya általánosítás de nekem ez a tapasztalatom kövezzetek meg

25f

2014. márc. 15. 10:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Vegyél vissza a hangodból,kérdező.

Ha nekem nem tetszik hogy valakinek egy vékonyka testhez hordó feneke és testépítő méretű combjai vannak,akkor csakis a formátlan,deszka lányok tetszhetnek?

Primitív ez a végletes gondolkozás..

2014. márc. 15. 10:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Csak velemenyt nyilvanitottam ahogy itt mindenki errol szol ez az oldal de ha mar ez is bun megyek holnap meggyonom.
2014. márc. 15. 20:09
 16/20 A kérdező kommentje:

"valakinek egy vékonyka testhez hordó feneke és testépítő méretű combjai vannak"

Mert ez nem serto es nem is primitiv -.-"

2014. márc. 15. 20:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Csak az "ajtófélfa,csontváz" csajok becsületét védem.
2014. márc. 15. 20:13
 18/20 A kérdező kommentje:

En meg a hordo feneku testepito combuakat.

Kvittek vagyunk

2014. márc. 16. 01:58
 19/20 anonim ***** válasza:

Sziamia!

Nem tudom miert kell ekkora kulonbseget tenni..vekony vagy teltebb..hat nem mindegy no no..en speciel nagyon vekony vagyok..de..van baratom. Es nem zavarja..mert szeret. Szerintem egyaltalan nem lenyeges..hogy milyen a testalkatod..mert hat..nem mindenki tehet rola..ahogy en se..es eleg rosszul erzem magam amikor igy szidod a vekony lanyokat..mert nem minden ilyen lany ehezteti magat..:p

es..az arcrol mertnem beszel senki se?! Szerintem az is nagyon fontos..:) na hat..en is csak leirtam a velemenyem..:)

Puszimuszi :D

2014. nov. 5. 16:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem kérdező te nem az ilyen hordófenekűeket véded hanem a vékonyakat becsméreled. Nem ugyanaz.
2014. nov. 5. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!