Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú,nagyon kedves,de nem az a sármos fiú akire mindenki vágyik.A barátnőm megnézte a profilképét facebookon és azt mondta nekem hogy hogyan tud tetszeni nekem egy ilyen csúnya fiú.Én nem tartom csúnyának és a kép is tök jó lett.Mit szóltok ehhez?

#fiú #barátnő #helyes #lágy csúnya
2014. márc. 14. 19:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Még akkor úgy döntöttem,hogy többet nem beszélek vele a fiúról,mert eddig mindent megbeszéltünk.Szerintetek jó ha nem beszélek vele többet erről???
2014. márc. 16. 14:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Egy ilyen "barátnő" az Isten csapása, csak az fontos neki, hogy Te se legyél boldog.. :(((
2014. márc. 17. 08:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Ne azért legyél valakivel mert más szerint szép meg jó meg ilyesmi.

Nem tetszik a barátnődnek? Legalább biztosan nem fog ráhajtani. :D

2014. márc. 18. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:

gyerekek, tizenévesekről beszélünk...

ilyen korban sajnos minden lánynak igenis fontos, hogy mit mond a barátnője a fiújáról, a ruhájáról, a hajáról, a seggéről... mígnem aztán az ember kiforrott személyiség lesz, és pont tesz arra, ami a barátnőjének az ízlése. akkor a barátnő már me azért lesz fontos, hogy visszaigazolja az ember ízlését meg gondolatait, hanem, hogy a problémákat meg lehessen vele beszélni.

és akkor már jó esetben a barátnő se mond féltékenységből negatív ítéletet vmiről (nem állítom, hogy most azért mondta, lehet, h neki tényleg ronda a srác, de ez is benne van a pakliban)

de ez ebben a korbna még igenis dilemma, hogy a bnőmnek/haveromnak is tessen az, ami nekem. emlékezzen csak vissza mindenki arra a korszakra. nem kellemes időszak az, az embert könnyen kiközösíthetik, mobbolhatják, ha nem "felel meg"

2014. márc. 18. 14:19
 15/19 anonim ***** válasza:

# 9

abban azért nem hiszek, hogy minden szép ember ronda valakinek... szerintem rengeteg szép ember van, akire őszintén nem mondaná senki, hogy ronda :D

2014. márc. 18. 14:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése, plusz az egész kultúrafüggő... Az Egyesült Államokban az a lány még nem ribizli, akinek egy héten belül két pasija van. Magyarországon már igen. Az Emírségekben meg már az is, aki nyilvánosan fürdőruhában járkál(vagy akárcsak a bokáját is kivillantja- egy kis túlzással élve).
2014. márc. 18. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:
első szerelem általában egy tök átlagos srác, néha még csúnyácska is, mégis a csaj úgy látja, mint ha Johnny Depp lenne.
2014. ápr. 3. 15:29
 18/19 anonim válasza:

ne foglalkozz azzal amit mások mondanak. ha neked tetszik az rendben van.

nekem is olyan barátom van aki szerintem igen jól néz ki, de a többi lány aztmondja rá hogy csúnya. és eggyátalán nemérdekelnek a véleményeik mert nekem tetszik :)

2014. ápr. 3. 15:50
 19/19 anonim válasza:
Figyu szerintem az teljesen mindegy hogy a barátnődnek tetszik-e. Nem az a lényeg hogy neked tetszen? Lehet hogy rosszul esett hogy ezt mondta de ha neked tényleg bejön akkor nem hiszem hogy ez számítana ebben. A barátnődnek meg mondd meg hogy ha nem képes ebben sem kiállni melletted akkor k*pja be! SZERINTEM!! :)
2014. ápr. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!