Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez?
Ne azért legyél valakivel mert más szerint szép meg jó meg ilyesmi.
Nem tetszik a barátnődnek? Legalább biztosan nem fog ráhajtani. :D
gyerekek, tizenévesekről beszélünk...
ilyen korban sajnos minden lánynak igenis fontos, hogy mit mond a barátnője a fiújáról, a ruhájáról, a hajáról, a seggéről... mígnem aztán az ember kiforrott személyiség lesz, és pont tesz arra, ami a barátnőjének az ízlése. akkor a barátnő már me azért lesz fontos, hogy visszaigazolja az ember ízlését meg gondolatait, hanem, hogy a problémákat meg lehessen vele beszélni.
és akkor már jó esetben a barátnő se mond féltékenységből negatív ítéletet vmiről (nem állítom, hogy most azért mondta, lehet, h neki tényleg ronda a srác, de ez is benne van a pakliban)
de ez ebben a korbna még igenis dilemma, hogy a bnőmnek/haveromnak is tessen az, ami nekem. emlékezzen csak vissza mindenki arra a korszakra. nem kellemes időszak az, az embert könnyen kiközösíthetik, mobbolhatják, ha nem "felel meg"
# 9
abban azért nem hiszek, hogy minden szép ember ronda valakinek... szerintem rengeteg szép ember van, akire őszintén nem mondaná senki, hogy ronda :D
ne foglalkozz azzal amit mások mondanak. ha neked tetszik az rendben van.
nekem is olyan barátom van aki szerintem igen jól néz ki, de a többi lány aztmondja rá hogy csúnya. és eggyátalán nemérdekelnek a véleményeik mert nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!