Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt sok alacsony fiú, hogy ha valaki magas, az máris sikeresebb lesz a lányoknál?
itt is minden kesergős kérdésben ezt olvasom.hogy "jajj milyen rossz géneket örököltem,hogy ronda lettem,DE HA LEGALÁBB MAGAS LENNÉK TUTI LENNE BARÁTNŐM"
szerintem az égvilágon semmi előnnyel nem jár a magasság,ha egy 175 centis fiú jóképű,izmos,helyes,akkor ő fog kelleni a lányoknak,nem egy 190 centis,vékony,csúnyácska srác.
szóval nem értem a rondaságon mit segít a magasság?semmit,sőt még rondábbá tesz egy fiút.
pedig ez tényleg így van. a magasság előny.
de csak előny, nem ütőkártya. :)
amúgy pedig pszichológusok bizonyították, hogy a magas férfiak általában véve sikeresebbek mind a nőknél, mind az életben. egyrészt jobban kitűnnek, határozottabbnak, erősebbnek és magabiztosabbnak tűnnek.
ismerek viszont én is egy 190 cm magas srácot, aki rettentően taszító a lányok számára. nemcsak, hogy nincs szép arca, csont sovány és semmi válla nincs, ráadásul még szörnyen bunkó és tapló is. :)
tessék 4es :D
a szép arc és az izmok a nyerőek,aztán a személyiség,a magasság egy mellékes tényező.teljesen felesleges erre fogni bármit is.
a mellméret meg mellméret nőknél és férfiaknál is.egy férfinak is lehet izmos és lapos mellkasa.
Szerintem ha valaki 175 cm az nem nyafog a magassága miat..
De aki még ez alatt van, azoknál talán még érthető is, én is alacsony vagyok (171cm kb) és hát nagyon utálom... Bármerre megyek az utcán mindig magasabb embereket látok, még a nálam fiatalabbak is magasabbak. Sőt még a lányok egy része is.
De aki nem tud egyátalán becsajozni az nem a magassága miatt van, és könyebb arra fogni mint szembenézni a valódi okokkal.
Én is 180cm magas vagyok, és izmos is, de nem helyes, és ezért elkerülnek a lányok.
Szóval a magasság vagy az edzettség nem mindig a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!