Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha sír egy fiú?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 00:27
11/27 anonim válasza:
Senkinek nem kell tudnia róla.
12/27 anonim válasza:
10.
Kiváncsi lennék,ha eltőrnék az orrodat, te sirnál e...
13/27 anonim válasza:
Szerintem nem. Bár én lány vagyok, nem tudom mennyire számít a véleményem, lehet, hogy ez olyan fiús dolog.. Egyik barátom nemrég szakított a barátnőjével és megsiratta. És ez teljesen normális is volt, mert sokáig voltak együtt és szerette. Szóval érzelmi alapon teljesen okés. Fizikai alapon is elmegy még egy bizonyos foktól szerintem. Bár nem tudom, nekem egyszer egyik barátnőm hülyeségből hátracsavarta a karom és kitört a vállam, én meg ordítottam, mint a fába szorult féreg se nem sírtam, mert valahogy a fizikai fájdalomtól nem tudok sírni, lelkitől annál inkább. De én lány vagyok... Szóval szerintem egyáltalán nem szégyen, Te is ember vagy.
14/27 anonim válasza:
"Szeretteim, ne rémüljetek meg attól a tűztől, a mely próbáltatás végett támadt köztetek, mintha valami rémületes dolog történnék veletek."
15/27 anonim válasza:
szakítás miatt sírni csicska punci dolog :D de ez igaz az úgynevezett problémák nagy részére...sírnátok ti még úgy igazából..... :D
sosem sírnák egy barátnő miatt max ha előttem b*assza ketté a vonat.
"ne ríjatok mert pinák lesztek"
18:11
16/27 anonim válasza:
nem az egyáltalán. ez a fiúkba belenevelt baromság
17/27 anonim válasza:
lánynál is ciki ha rinya pina :)....álljon a sarkára,attól hogy nő ! legyen az is belevaló életképes.
18/27 anonim válasza:
"Sírjatok, hiszen mindenki sírban végzi."
Jancsi bátyám 5:22
19/27 anonim válasza:
Inkább tiszteletre méltó! A sírás annak a jele, hogy vannak érzései egy fiúnak!
20/27 anonim válasza:
èn lány vagyok fizikai fájfalomtól én nem sìrok a lelki jobban fáj :(
szerintem fiúknál se szégyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!