Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsokat, segítséget kérnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsokat, segítséget kérnék előítéletektől mentesen?

Figyelt kérdés
Telefonrol irok ekezet nelkul.Volt egy tobb eve kapcsolatom nagyon szerelmes voltam a fiuba feladtam erte mindent bulizni se jartam huseges voltam.o ellenben sokat bulizott ebbol sok vita lett en feltekenykedtem sokat.Kesobb ordibalt velem,csunyan beszelt szakitott.Tobbszor ujra kezdtuk mindig o jott vissza es mindig o szakitott.En mar soha nem voltam feltekeny megis mindig belem kotott mindenert.Egyik ilyen szakitasunknal megismertem egy fiut. Udvarolt nekem ,bar kicsit furcsan mert olyan mintha erdektelen lenne kisse velem szemben. Mar regota terveztuk hogy talalkozunk,de kozben az exem megint visszajott hozzam, es mar megint ordibal velem.de meg mindig azt mondja hogy az en hibam. Mindi olyan dolgokkal gyanusitgat ami nincs is.folyton azt mondja nekem hogy megcsalom,atverem ennek ezelott semmi igazsag alapja nem volt,de mar annyit mondta nekem es annyiszor osszetort ezzel hogy kezdek ugy gondolkodni hogy miert ne? Most ugye egyutt vagyunk az exemmel de nem is hivatalosan . Es ezzel az uj fiuval talalkoztam ketszer beszelgettunk. Kezdek iranta erezni,azt veszem eszre hogy o is mintha kicsit komolyabbra akarna fogni ezt az egeszet. Nem tudom mi tevo legyek. Meg ez az uj srac neha keres neha nem.azt se tudom hogy akarok e tole valamit. Nem akarok vele jarni az szerintem biztos. Mit tegyek? Ha a baratomnak elmondom o soha nem bocsatana meg,rogton menne mas csajok utan. Most se tisztel ezekutan foleg nem..
2014. márc. 12. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért keresne, ha Te két f * s z között kóvályogsz?!
2014. márc. 12. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Először is döntsd el,hogy te mit akarsz.Azután azt,hogy meg akarod(mered)tenni,vállalva a következményeket.Vagy tűrsz tovább.
2014. márc. 12. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
figyelj először is szakíts ezzel a barom pasiddal... most küld el te, és SOHA többet ne fogadd vissza... tényleg ilyen pasi kell neked aki folyton megaláz? ordibál veled? még ha esetleg nem is jössz össze ezzel a másik sráccal... hidd el nekem akkor is jobb egyedül lenni mint egy ilyennel! aztán majd megismersz egy rendes fiút aki tényleg szeret is téged.. mert ennek a pasinak csak arra vagy jó hogy legyen kivel ágyba bújnia, meg legyen kit leordítania.. szeretet egy csepp sincs benne irántad...
2014. márc. 12. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felejtsd el az exedet, semmi értelme ennek a kapcsolatnak, nem úgy néz ki, hogy boldog vagy mellette és szereted őt. Vagy igen? Mintha csak muszájból lennétek együtt. Az új fiúval meg lesz vmi, lehet összejöttök, lehet nem, nem lényeges, csak ne hajszold bele magad értelmetlen kapcsolatokba.
2014. márc. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!