Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérnél segítséget az exedtől, ha úgy adódna?
Figyelt kérdés
Tehát hogyha olyan helyzet adódna az életedben,amiről tudod,hogy más nem tudna segíteni vagy nem tudnád olyan gyorsan megoldani.Pl. elveszíted a munkahelyed,és tudod,hogy ő tudna ajánlani valamit,vagy a másik,ha el kell költöznöd és neki van kocsija,mást nem tudsz megkérni,hogy segítsen.Vagy egyéb dolgok...stb Ha jóban váltatok el,de már hónapok óta nem beszéltek.Én részemről nem merem őt megkeresni ezzel,pedig sztem segítene,csak lehet,közben röhögne a markába,hogy nélküle már nem is boldogulok.nem is nagyon szeretném,hogy tudjon rólam vagy hogy szerencsétlennek higgyen,még ha amúgy tudom,hogy jószándékú és segítőkész. Ha nem lenne muszáj,természetesen nem keresném őt fel.2014. jan. 13. 16:16
1/5 anonim válasza:
A fenti példák esetében biztos, hogy nem.
2/5 anonim válasza:
Kizárt, hogy ilyesmiért megkeressem bármelyik exemet is.
3/5 A kérdező kommentje:
tehát akkor úgy sem,hogy nem váltatok el rosszban?
2014. jan. 13. 17:08
4/5 anonim válasza:
rendszeresen szoktam exemnél aludni amikor pesten járok
kb 2 havonta fordulok meg így nála
nem váltunk el haragba és az új barátjával is összehaverkodtam
barátok lettünk
5/5 A kérdező kommentje:
viszont ez nem válasz a kérdésemre,kedves utolsó :)
2014. jan. 13. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!