Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiú lány barátságba belefér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú lány barátságba belefér a nyak csókolgatása?

Figyelt kérdés
ölelés közben nyakamra szoktam kapni puszit és csókot ez még belefér ?

2014. márc. 12. 14:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Pedig előbb utóbb a csiklód jön. Ő nem csak barátkozik, hanem szexuálisan is szeretne közeledni és látszólag te sem vagy ellene.
2014. márc. 12. 15:16
 12/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok ellene :)
2014. márc. 12. 15:19
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne legyenek illúzióid, a srác valószínű tényleg csak barátjának tart de mindemellett még szeretne megdugni, ennyi.

Ha ez neked belefér akkor ne kínozd tovább hanem lábakat szét és hadd szóljon.

2014. márc. 12. 15:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát nem fér bele.

EGy volt pasim csinált ilyeneket (mondjuk más, hogy azért mert vámpírmániás és fájóan harapta meg a lánybarátai nyakát) és irtóra haragudtam rá. Ez egy szexuális izgatás, barátok ilyet nem csinálnak egymással.

Kivéve ha ez egy ilyen "barátság extrákkal" kapcsolat.

20/L

2014. márc. 12. 15:38
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor dugasd meg magad vele, aztán lenyugszik.:)

*headshot*

2014. márc. 12. 15:39
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Nem! Puszit csak arcra lehet barátságban.
2014. márc. 12. 15:41
 17/20 anonim ***** válasza:
ma már mindenbe minden belefér. Univerzálisak a nők is a férfiak is.
2014. márc. 13. 15:44
 18/20 anonim ***** válasza:
ő már a szexen jár gondolatban.
2014. márc. 14. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
nem fer bele. szerintem gondolj bele abba hogy milyen lenne ha egy lany csinalna ezt neked? igy mar egeszen mashogy nez ki, nem? amugy ha teged nem zavar amit csinal, akkor nem lehet hogy tetszik neked a baratod es inkabb valami tobbet kene kapnod tole? mondjuk parkapcsolatot? legalabbis szerintem
2014. márc. 19. 20:00
 20/20 anonim válasza:

miért ne lehetne az is simán lehetséges, hogy a másik személyét csak barátnak tartjátok mindketten (ergo szerelmi kapcsolat nem lenne), de testileg mégis lehet több sima barátságnál...

a "testileg-részt" ugyanígy csinálják az egyéjszakás kalandok szereplői is, (csak náluk valszeg barátság sincs)

2016. ápr. 27. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!