Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már úgy, hogy elvesztette már csak álmodozás szintjén is azt az érzést, hogy egyszer majd ő sem lesz egyedül?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy már álmodozni sem képes arról, hogy valaha lesz valakije és a jövőképében is csak egyedül látja magát...2014. márc. 11. 23:32
3/12 A kérdező kommentje:
22
2014. márc. 11. 23:38
4/12 anonim válasza:
Igen...
A faxomat verjem bele:((
5/12 anonim válasza:
Mindig így érzek,minden másodpercben.Ahogy telik az idő egyre jobban semlegesek lesznek a nők számomra.Régebben még ha láttam egy szép csajt,megnéztem rendesen.Ma már ránézni se akarok,minek gyötörjem magam...
22/F
6/12 anonim válasza:
ezen nem álmodozni kell hanem tenni h legyen
7/12 anonim válasza:
tesztek vmit ellene? vagy csak panaszkodtok, hogy nincs senki?
9/12 anonim válasza:
most ezt miért írtad? mert feltettem egy kérdést? vagy mert igazam van, hogy nem tesztek érte semmit, hogy legyen valakitek?
10/12 anonim válasza:
En 3 napja vagyok singli .....
Az életem legszebb napjai es tudom meg egyszer vissza sírom ezt az időt... 25 éve cseréltem 1-4-5-13 évente az egyik hülyét egy másképpen hülyére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!