Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre nehezebb a mai fiataloknak vajon miért?
Ahogyan növök fel kezdem észrevenni, hogy gyökerestől változik meg a másik nem.:-) Szóval a fiatal lányok folyamatosan keresik a sokkal idősebb férfiakat, ezzel szétrombolva a srácok önbizalmát, csodálkoznak, hogy ilyenek a mai srácok. Szóval csak szerintem van így ez a változás?
Kíváncsi lennék mindenki véleményére.
22:10
Te sem vagy nő, csak egy kislány akkor.
Majd a 40 éves pasid lecserél egy fiatalabbra, akkor ne ide gyere sírni és ócsárolni a férfi társadalmat.
szerintem is jobb egy nagyobb, erősebb, férfias pasi ölelése, mint a mostaniaké, akiknek a seggén van a gatyájuk,...swag meg tudom is én mit nyomnak most... olyan nyomoroncok...
számomra a 'nagyobb' férfiak több biztonságot nyújtanak...a kisugárzásukra értve... bár inkább bíznám egy izompacsirtára az életemet, mint egy yolozós fiúra... ráadásul, imádom a nagy kezeket *_*
összesítésként: a férfi jobb mint a fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!