Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyre nehezebb a mai fiatalokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre nehezebb a mai fiataloknak vajon miért?

Figyelt kérdés

Ahogyan növök fel kezdem észrevenni, hogy gyökerestől változik meg a másik nem.:-) Szóval a fiatal lányok folyamatosan keresik a sokkal idősebb férfiakat, ezzel szétrombolva a srácok önbizalmát, csodálkoznak, hogy ilyenek a mai srácok. Szóval csak szerintem van így ez a változás?

Kíváncsi lennék mindenki véleményére.

2014. márc. 11. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20 éve is így volt
2014. márc. 11. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, én is az idősebb férfiakhoz vonzódom. Köztük előbb találok komoly, érett, megbízható, férfias társat, mint a velem egykorúak között. Nyilván köztük is van, de a környezetemben a legtöbb huszonéves még mindig csak bulizik, iszik, s ezeken kívül semmi nem érdekli őket. Nincs jövőképük, céljaik, terveik, én pedig ebből nem kérek.

24 éves vagyok.

2014. márc. 11. 21:46
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Mondok valamit Barátom. Először is megértelek! Másodszor gondolj bele abba: te is leszel 30-as pasas és lesz esélyed fiatal pipiket k úrni. Míg ezek a csajok, akik most idősebb pasikkal csinálják, addigra már kiégett, szottyadt muffú vénlányok lesznek :P
2014. márc. 11. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez az élet rendje, viszont nekem a buta kislányok nem tetszenek, logikusan gondolva mindenkinek a saját korosztályában kéne játszogatnia.
2014. márc. 11. 21:51
 5/13 A kérdező kommentje:
#3 Oké lehet, hogy jónak tűnik a dolog, de abba belegondoltál, hogy a tizenéves lányok mire bukhatnak mikor te 30 éves vagy.. Kicsit elgondolkodna rajta az ember és nem tűnne olyan jó dolognak már egyből:-)
2014. márc. 11. 21:52
 6/13 anonim ***** válasza:

dehogynem

tapasztalat, férfiasság

2014. márc. 11. 21:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Senki sem mondta Barátom, hogy a (fiatal) nők 90%-a nem egy pénzéhes manipulátor.
2014. márc. 11. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
A csajok a lóvéra buknak,kortól függetlenül.
2014. márc. 11. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Én is az idősebb férfiakhoz vonzódom.

Mindig is így volt, amikor mondjuk 16-18 voltam a korombéli srácok teljesen éretlen kisgyerekek voltak.

De most 25 évesen is így érzem, a mostani párom 39 éves és jól megvagyunk.

25 évesen még nincsenek férfiak csak fiúk...

2014. márc. 11. 22:10
 10/13 anonim ***** válasza:

3as vagyok és 20 éves, nem bírom a buta lányokat és a tizenéves lányok valljuk be buták.

Nos nem tudom, nem érzik a 30 éves pasik pedofilnak magukat, amikor tizenéves kis p_csákat fúrogatnak?

2014. márc. 11. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!