Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre nehezebb a mai fiataloknak vajon miért?
Ahogyan növök fel kezdem észrevenni, hogy gyökerestől változik meg a másik nem.:-) Szóval a fiatal lányok folyamatosan keresik a sokkal idősebb férfiakat, ezzel szétrombolva a srácok önbizalmát, csodálkoznak, hogy ilyenek a mai srácok. Szóval csak szerintem van így ez a változás?
Kíváncsi lennék mindenki véleményére.
Őszinte leszek, én is az idősebb férfiakhoz vonzódom. Köztük előbb találok komoly, érett, megbízható, férfias társat, mint a velem egykorúak között. Nyilván köztük is van, de a környezetemben a legtöbb huszonéves még mindig csak bulizik, iszik, s ezeken kívül semmi nem érdekli őket. Nincs jövőképük, céljaik, terveik, én pedig ebből nem kérek.
24 éves vagyok.
dehogynem
tapasztalat, férfiasság
Én is az idősebb férfiakhoz vonzódom.
Mindig is így volt, amikor mondjuk 16-18 voltam a korombéli srácok teljesen éretlen kisgyerekek voltak.
De most 25 évesen is így érzem, a mostani párom 39 éves és jól megvagyunk.
25 évesen még nincsenek férfiak csak fiúk...
3as vagyok és 20 éves, nem bírom a buta lányokat és a tizenéves lányok valljuk be buták.
Nos nem tudom, nem érzik a 30 éves pasik pedofilnak magukat, amikor tizenéves kis p_csákat fúrogatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!