Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi rendi után három napja nem keresett, és az utóbbi mailedre sm válaszolt még, akkor azt jelenti h nem érdekled?
három nap az soknak számít, akkoris ha tlaikor nem azt mnodta és nem isl átszódott rajta h nem érdekelné a dolog, most mégsem jelentkezett eddig
lehet elfoglalt, vagy tán ő várja h keressék? mer oskan azt mnodják h a lány ne keresse, csak várjon
eddigis kereshetett volna ak örnyékén csak könnyű prédát, vannak olyanok akiknek csak az kell, bele is mennének, ahoz nem kellene ide utaznia,
és könnyen talál ő nőt, mert nagyon jó pasi, és a gondolkodása viszont nem oylan pasira vall, kainek csak arra kellene egy nő,
rengeteget bezsélgettünk már, és szerintem nem csinált ovlna iylen romantikus dolgokat, plusz ennyit velem lenni, ha csak azt akarta volna
van oylan inteligens h meg tudja mondnai mit akar, ha nem mentem ovlna bele talált volna mást, ha nekem nem fontos valaki ak önnyű prédáért nem mennék messzire
jaja de ő nem mnodott nekem oylat h szeret, tehát ilyen hazugsűgokat hitegetéseket nem csinált,
csak annyi h már nem ismerkedik azon az odlalon ahol engem megtalált,
előtte sem irt gyakrabban, de szerintem nagyon elfoglalt mert vállalkozó, csak annyit tudok róla h emellett psortol is
csak nem lenen logikus a történtek után h szó nélkül lelépne vagy zat mnodaná ennyi
mert ő eörltette a talit, éso lyan lelkes volt
jó elhiszek mnident, de talán nem feltétlenül jelenti azt h nem kellek neki
talán lehet azért nem keres mert tudja h éjszakás vagyok és nappal alszom, ő meg forditva
ezt írta
Szia Cica!
Ne haragudj, de nem nagyon van időm írni. Ahogy tehetem, írok. Köszönöm a képeket. Nagyon szexi és izgató vagy! Szívesen éreznélek megint. :) Ha van kedved, akkor még fotózgathatsz, szívesen fogadom! Videó is lehet. :)
Puszillak.
Peti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!