Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi rendi után három...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi rendi után három napja nem keresett, és az utóbbi mailedre sm válaszolt még, akkor azt jelenti h nem érdekled?

Figyelt kérdés

három nap az soknak számít, akkoris ha tlaikor nem azt mnodta és nem isl átszódott rajta h nem érdekelné a dolog, most mégsem jelentkezett eddig

lehet elfoglalt, vagy tán ő várja h keressék? mer oskan azt mnodják h a lány ne keresse, csak várjon

2009. dec. 14. 08:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%
Persze, nyugtatgathatod magad, hogy ő nem ilyen stb, de hidd el nekem, a fiúk néha nagyon szemetek tudnak lenni, tisztelet a kivételnek. Én is voltam már hasonló helyzetben, vártam, h majd hív meg minden, mert elvileg előtte még "szeretett" aztán többet nem láttam...
2009. dec. 14. 10:16
 12/26 A kérdező kommentje:

eddigis kereshetett volna ak örnyékén csak könnyű prédát, vannak olyanok akiknek csak az kell, bele is mennének, ahoz nem kellene ide utaznia,

és könnyen talál ő nőt, mert nagyon jó pasi, és a gondolkodása viszont nem oylan pasira vall, kainek csak arra kellene egy nő,

rengeteget bezsélgettünk már, és szerintem nem csinált ovlna iylen romantikus dolgokat, plusz ennyit velem lenni, ha csak azt akarta volna

van oylan inteligens h meg tudja mondnai mit akar, ha nem mentem ovlna bele talált volna mást, ha nekem nem fontos valaki ak önnyű prédáért nem mennék messzire

2009. dec. 14. 10:49
 13/26 A kérdező kommentje:

jaja de ő nem mnodott nekem oylat h szeret, tehát ilyen hazugsűgokat hitegetéseket nem csinált,

csak annyi h már nem ismerkedik azon az odlalon ahol engem megtalált,

előtte sem irt gyakrabban, de szerintem nagyon elfoglalt mert vállalkozó, csak annyit tudok róla h emellett psortol is

csak nem lenen logikus a történtek után h szó nélkül lelépne vagy zat mnodaná ennyi

mert ő eörltette a talit, éso lyan lelkes volt

2009. dec. 14. 10:51
 14/26 A kérdező kommentje:

jó elhiszek mnident, de talán nem feltétlenül jelenti azt h nem kellek neki

talán lehet azért nem keres mert tudja h éjszakás vagyok és nappal alszom, ő meg forditva

2009. dec. 14. 10:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha engem érdekelne valaki, akkor alig várnám, hogy újra lássam, és keresném.
2009. dec. 14. 11:00
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod tudod a választ és ez a pasi egy nagyon rendes ember,aki csak a munkád miatt nem keres téged,akkor minek tetted fel a kérdést? Láthatod,hogy az emberek szerint épp koptatás alatt vagy,de te mentegeted.Hát tedd,remélem neked lesz igazad,de akkor se keseredj el,ha nekünk.
2009. dec. 14. 11:27
 17/26 A kérdező kommentje:
csak az a furah találkozásunkkor meg búcsúkor sem ennek a jelét adta, az a fura
2009. dec. 14. 16:42
 18/26 A kérdező kommentje:
hál istennek most már keresett, mniden oké :) (le is kopogom) :)
2009. dec. 16. 03:47
 19/26 A kérdező kommentje:

ezt írta

Szia Cica!

Ne haragudj, de nem nagyon van időm írni. Ahogy tehetem, írok. Köszönöm a képeket. Nagyon szexi és izgató vagy! Szívesen éreznélek megint. :) Ha van kedved, akkor még fotózgathatsz, szívesen fogadom! Videó is lehet. :)

Puszillak.

Peti

2009. dec. 16. 04:03
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem csatlakozott a Békehadtesthez, és elhajózott Indiába.
2009. dec. 16. 05:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!