Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi rendi után három napja nem keresett, és az utóbbi mailedre sm válaszolt még, akkor azt jelenti h nem érdekled?
három nap az soknak számít, akkoris ha tlaikor nem azt mnodta és nem isl átszódott rajta h nem érdekelné a dolog, most mégsem jelentkezett eddig
lehet elfoglalt, vagy tán ő várja h keressék? mer oskan azt mnodják h a lány ne keresse, csak várjon
Szia! Hasonló cipőben járok én is ... bár a csaj el volt foglalva, én hiába írtam levelet, sms-t... de érdekes a dolog. Ha a hét elején nálam nem lesz változás, akkor lezárom a kérdést... és keresek olyat aki talán jobban érdeklődik. (teszem hozzá, hogy mi többször randiztunk és csók is volt )
25/F
igen, de neten ismertem meg, és amikor bezséltünk ő keresett meg, ő adta oda számát kérés nélkül, ő mnodta h azonnal lejönne hozzám 250 kilométerről kocsival,
és h nem tart ribinek egy csajt akkorsem ha azonnal lefekszik vele, csakmert vonzódik hozzá testileg lelkileg,
szal mi is smároltunk, és simizte a kezem, meg dalszöveget fordított nekem, pedig smemire nem kértem, és szeretkezni is akart velem, éreztem,
és elpirult sokszor
az adatlapját hibernálta is ahol megismerkedtünk, gondolom nem akarja h más már írjon neki, így ő sem használja az oldalt,
viszont neten nem szokott lenni mnidig, meg én éjszakás vagyok ő nem, edzésekre is jár, néha pihen is, multkor pl beteg volt
négy órát ovltunk együtt éjjel, de oda vissza oskat vezetett és leőtte alig aludt
amikor taliztunk akkoris zat mnodta h tetszem neki
folyton simizett
és búcsúkor is smárolt, meg utánam nézett, integetett
meg tök figyelmes ovlt mnidenben
és leég ősintének tarotm ahoz h memgondja ha valami nem oké, akkor nem éreztem h bármi gondja lenne, most meg simán nem irt nekem, meg nem hivott, bár eddig sem szokottm inden nap
három nap tétlenség utén még ne gondoljak rosszra? vagy gáz ha mégis megpróbálom telefonon keresni?
köszi a válaszokat
én arra is gondoltam h esetleg nem jó a nete, vagy csak nicns fnen interneten, esetleg nincs feltöltve karija, vagy csak nem akar nyakamon lenni, vagy ő kiváncsi h mennyire érdeklődöm utána, esetleg tudja h dolgozom hétvégén is ésé jszakás vagyok, nappal alszom, ezért nem üzen, mertm ikor fenn lenen gépnél tudja h én nem leszek .. !!???
igen de ő nem olyan h nem mondja meg ha nem akar valamit, és az egészet amugyis ő akarta, meghát nem ugy váltunk el h ne akarna semmit, és éreztem is láttam is rajta
sőt az előző barinőjével is úgy voltakh messze laktak egymástól, és elég hamar le is feklüdt vele a csajm meg nem oskat bezséltek de végül mégis a barinője lett
amugymeg nem ő dumált ilyeneket, csak én feltételeztem h esetleg
lehet csak nem akar zavarni vagy mniden nap hivogatni, ár multkor is panaszkodott h fáradt, meg beteg volt
azért 250 kilométert leutazni csak értem és ő ajánlotta fel ez durva, ha szarul érezte ovlna magát lehet nem marad velem négy órán át éjszaka a kocsiban nem?
:DDDDDDDD
hogy lehetsz ilyen naiv.
ha meg akarok fektetni egy csajt én is ilyeneket mondok neki, hogy "attól még nem vagy rib anc ha első alkalommal szeretkezünk" vagy hogy "az előző barátnőmmel is megvolt az első alkalommal és utána másfél évig voltam együtt vele :P"
úgysem tudjátok ellenőrizni!
vagy ha igen addigra már megkaptam azt amit akartam :)
úgyhogy azért nem reagál, mert nyilván keres egy könnyebb prédát, hiszen te messze is vagy, nehéz lefektetni, és tudja hogy nemérdemes ennyi energiát beléd feccölnie.
sajnálom hogy hallanod kellett milyen "patkányok" vagyunk mi, pasik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!