Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lánynak vagy pasinak jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánynak vagy pasinak jó lenni? Pro-kontra. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem a fiúknak minden könnyebb. Nem kell órákat tölteniük a szépségápolással NAPONTA, nem kell tökéletesen kinézniük, nem várják el tőlük a legmenőbb ruhákat..

Bezzeg nőknek/lányoknak mindig jól kell kinéznünk, törekednünk kell a tökéletességre, ami gyakran nem könnyű..

Bár amúgy ha az anyagiakat nézzük, a pasik jártak rosszabbul.

Szerintetek?

2014. márc. 9. 21:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Lánynak sokkal jobb.

Nem nekik kell kezdeményezni,csak várni a jelentkezőket és válogatni kedvükre.Mindennap megdicsérik őket nem csak a barátnőik,hanem a férfiak is,ezáltal az önbizalmukkal is kevesebb gond van sokkal.Lányból még az átlagosra is hatalmas kereslet van a fiúk részéről,míg egy átlagos srác eláshatja magát bármit is csinál.

A kérdező állításait is cáfolnám,mivel ha nem a legmenőbb ruhákat veszik fel a srácok,ugyanúgy nem veszitek észre őket,és ha nem tökéletesek külsőre.

Szerintem ha tudnád milyen problémáim vannak nekem a bőrömmel naponta,és milyen nehézségek vannak vele férfi létemre,akkor még te is gondban lennél...és ez is genetikából származik,világéletemben ilyen volt.

Ha normális, értelmes vagy srácként és vannak elveid,akkor lúzer vagy,ha lányban ilyen vagy akkor meg mindenki téged akar...

Sorolhatnám még a dolgokat,de azt hiszem ennyi elég lesz.

2014. márc. 9. 22:10
 22/24 anonim ***** válasza:
halottnak
2014. márc. 9. 22:16
 23/24 anonim ***** válasza:
55%

A lánynak csak válogatnia kell a jelentkezők közül... de ha nincs egy sem, megszívta. A szép női testhez nagy szükség van a genetikára - széles csípő; karcsú derék; hosszú, vékony lábak; vékony karok; izmos, edzett fenék; mindemellett nagy, formás mellek...Ha nem öltözködik divatosan, nem sminkeli magát, szépítkezik rengeteget, észre sem veszik. És igen, a rendszeres kötelező szőrtelenítés (láb, hónalj, szemöldök, bikinivonal), menstruáció, szülés és a teherbe esés veszélye is őt terheli... Nehezebben is kap munkát és kevesebbet keres.

Nem állítom, hogy férfinek lenni fenékig tejfel, de szerintem a nőknek nehezebb.

2014. márc. 12. 16:04
 24/24 Zkocka válasza:
Ha azt mondom hogy lánynak/fiunak jó lenni átoperálod magad ?
2014. márc. 21. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!