Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lánynak vagy pasinak jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánynak vagy pasinak jó lenni? Pro-kontra. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Szerintem a fiúknak minden könnyebb. Nem kell órákat tölteniük a szépségápolással NAPONTA, nem kell tökéletesen kinézniük, nem várják el tőlük a legmenőbb ruhákat..

Bezzeg nőknek/lányoknak mindig jól kell kinéznünk, törekednünk kell a tökéletességre, ami gyakran nem könnyű..

Bár amúgy ha az anyagiakat nézzük, a pasik jártak rosszabbul.

Szerintetek?

2014. márc. 9. 21:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha lehetne, én inkább lány lennék. Sokkal csinosabbak, szebbek, jobb érzés női ruhát viselni, ráadásul ruhán keresztül nem látszik meg, ha fel van izgulva. Tény, hogy akkor el kellene viselnem dolgokat, például ülve pisilés, menstruáció, vagy hogy nekem kell sz_pni (de ez már nem érdekelne, elvégre nem lenne homoszexualitás, minden további nélkül megtenném).
2014. márc. 9. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:

De a felsorolt negatívumokkal együtt is inkább vagyok férfi.

Nagy előny hogy a férfiak 35 felett erejük teljében vannak,kb. bárkit megkaphatnak de egy nőnek ekkor már kopik a fénye..

2014. márc. 9. 21:27
 13/24 anonim ***** válasza:
Én is kipróbálnám a másik oldalt...
2014. márc. 9. 21:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Én szívesen lennék lány. Kipróbálnám, hogy milyen úgy egy lánnyal... Basszus, tuti, hogy leszbikus lennék! :D
2014. márc. 9. 21:32
 15/24 anonim ***** válasza:
Valóban van mindkét nemnél előny, hátrány de szerintem pasinak jobb lenni. Viszont "Bezzeg nőknek/lányoknak mindig jól kell kinéznünk, törekednünk kell a tökéletességre, ami gyakran nem könnyű.. " ezzel nem értenék egyet. Nagyon kevés férfi várja el a barátnőjétől hogy jól öltözködjön és mindig a legdivatosabb legmenőbb ruhákat hordják. Ezt a nők szeretnék így, ők tetszeni szeretnének maguknak is és ezért öltözködnek divatosan/stílusosan pedig nem hinném hogy bárki is elvárná ezt tőlük.
2014. márc. 9. 21:33
 16/24 anonim ***** válasza:

Elég hamar önellentmondásba keveredtél: "Szerintem a fiúknak minden könnyebb." "Bár amúgy ha az anyagiakat nézzük, a pasik jártak rosszabbul. "

Valószínűleg új lehetsz itt, ha még nem olvastad a napi 137 panaszkodós kérdést a nem jóképű srácoktól, így csak a fő gondolatodra reagálnék: Nem kell órákat töltened a szépségápolással naponta, nem kell tökéletesen kinézned, nem várjuk el (a többség) a legmenőbb ruhákat.

2014. márc. 9. 21:35
 17/24 anonim ***** válasza:

A válasz egyszerű:

lánynak. - Náluk van az összes punci....

2014. márc. 9. 21:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Férfinek jobb lenni, nőnek viszont sokkal könnyebb!
2014. márc. 9. 21:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónál a pont! De én hálát adok az égnek, hogy férfinak születtem. ;)
2014. márc. 9. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:

"Lánynak jobb. Tapasztalat.

20/F"

Átoperáltattad magad? :D

Én örülök, hogy férfinak születtem, szerintem összességében könnyebb életünk lehet.

2014. márc. 9. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!