Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánynak vagy pasinak jó lenni? Pro-kontra. Szerintetek?
Szerintem a fiúknak minden könnyebb. Nem kell órákat tölteniük a szépségápolással NAPONTA, nem kell tökéletesen kinézniük, nem várják el tőlük a legmenőbb ruhákat..
Bezzeg nőknek/lányoknak mindig jól kell kinéznünk, törekednünk kell a tökéletességre, ami gyakran nem könnyű..
Bár amúgy ha az anyagiakat nézzük, a pasik jártak rosszabbul.
Szerintetek?
De a felsorolt negatívumokkal együtt is inkább vagyok férfi.
Nagy előny hogy a férfiak 35 felett erejük teljében vannak,kb. bárkit megkaphatnak de egy nőnek ekkor már kopik a fénye..
Elég hamar önellentmondásba keveredtél: "Szerintem a fiúknak minden könnyebb." "Bár amúgy ha az anyagiakat nézzük, a pasik jártak rosszabbul. "
Valószínűleg új lehetsz itt, ha még nem olvastad a napi 137 panaszkodós kérdést a nem jóképű srácoktól, így csak a fő gondolatodra reagálnék: Nem kell órákat töltened a szépségápolással naponta, nem kell tökéletesen kinézned, nem várjuk el (a többség) a legmenőbb ruhákat.
A válasz egyszerű:
lánynak. - Náluk van az összes punci....
"Lánynak jobb. Tapasztalat.
20/F"
Átoperáltattad magad? :D
Én örülök, hogy férfinak születtem, szerintem összességében könnyebb életünk lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!