Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti ismerkedésnél milyen következtetéseket vontok le facebook alapján a fiúkról?
Nem,nem vagyok facebook kocka mielőtt nekem esnétek.
Csak éppen reálisan nézem a jelenséget.A helyes,menőbb pasikat sokszor fotózzák bulikban,programokon,a képeiket belájkolják haverok,rajongó csajok,osztálytársak stb.
De ha valakinek van 3 képe,azokon is 20 alatti lájk az valószínűleg nem lehet túl népszerű,ergo nem is nézhet ki túl jól,nem vicces,nem közkedvelt..
Tényleg így gondolkodnak a lányok?
Kösz
Hej, ha tudnák, hogy az én barátomnak még facebookja sincs, nemhogy ezer lájkja... :D Oszt mégsem egy antiszociális, "mindenki keresztül néz rajta" típusú ember, sőt, még helyes is (vagy legalább is, nekem az :D).
Egyébként meg, ha netán arra vetemedek, hogy férfiakat lessek féjszbúkon, először mindig a profilképeket nézem. Pontosabban azt, ahogy kinéz. Van saját véleményem, köszönöm szépen, nem a lájkszám fogja eldönteni, hogy valakit helyesnek találok-e vagy sem, hanem az ízlésem. A bepózolós, bicepszvillogtatós, tükörből fotózós fajta nem jön be, így azokról gyorsan elkattintok. Nem nagyon szoktam feltúrni az összes mappát (az már nagyon súlyos rajongási állapot lenne), egy két képet nézek még max a profilképeken kívül, ahol rendesen látszik az arca. Utána a kedvencei következnek, zenék, filmek, könyvek, sorozatok, ez alapján próbálom feltérképezni az ízlés világát. A többit meg majd személyesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!