Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eljuttatni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám eljuttatni az orgazmusig a barátnőmet?

Figyelt kérdés
az első barátnőm, rengetegszer szexeltünk, és néha már azthittem, hogy eljuttattam a csúcsra, de valahogy mégsem sikerült. szeretem, és szeretném megadni neki azt az érzést. ma egy romantikus estével készülök neki, gyertyákkal, és egy üveg borral, és szeretném megmasszírozni, de ma nemakar lefeküdni velem, de lehetséges, hogy a pettingben bennevan. nem magamnak, kizárólag neki szeretnék örömet okozni. 19f 18l

2014. márc. 9. 13:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
nekünk 4 hónap után nemrég sikerült először, tudod hogy? :) 20 perc szex, 20 perc kézimunka, utána megint 20 perc szex :D és már én mondtam hogy hagyjuk mert nem lesz jó most mert már nem éreztem semmit aztán szex közben jött az áldás, nagyon jó volt :D
2014. jún. 11. 16:29
 22/33 anonim ***** válasza:
56%
persze közben folyamatosan csinálom magamnak kézzel, úgy van rá esély
2014. jún. 11. 16:30
 23/33 A kérdező kommentje:
nekem elég negatív hozzáállású barátnőm van... én szeretném úgy csinálni, hogy először az ujjaimmal, aztán orálisa, végül szex-el, aztán szex közben még párszor orálisan, és az ujjaimmal is, de amikor kicsit megállok, és próbálnám folytatni ugye kézzel, vagy nyelvvel, vagy mindkettővel, eltakarja a testét, és ilyenkor én kicsit szarul érzem magam, mert úgy érzem, hogy ő nem lazult el, és gyakran mérgesen nézek rá olyankor, ő meg megszeppen, és máris megváltozik a szex közbeni hangulat... úgy érzem, hogy ő nem tud ellazulni, és félek emiatt nem megy neki... de akkor mit lehetne tenni?
2014. aug. 10. 00:44
 24/33 A kérdező kommentje:
most nyaraláskor pár napig házban voltunk, és kihajolt az ablakon cigizni... én odabújtam hozzá, és az ujjammal a csiklóját izgattam... élvezte, és mintha elélvezett volna, de ő nem biztos benne... azért gondolom, mert egy pillanatig megfeszült a hasa, és utána már nem érezte jónak, mikor folytattam volna... lehetséges, hogy elélvezett??
2014. aug. 23. 01:00
 25/33 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen az, hogy csak orálisan kényezteted, de nincs szex utána! Ne ez legyen a menetrend.

És néha kérdezd meg, gyorsabban, vagy lassabban csináld-e!

Az is probléma lehet, hogy lehet nem jó helyen nyalsz!Pontosan a klitoriszát kell nyalnod, illetve az mellett, és előtte jó bevezető kell.(combaid,mellét,hasát kényezteted,simogatod! előtte és közben!) Ne a hüvelyébe dugd bele a nyelved, tehát tényleg csak a csiklójára koncentrálj.

Mond el neki, hogy nincs semmi baj,nyugodtan engedd el őt, és éreztesd vele, hogy mindennél jobban kívánod az ő testét,és a punciját.

2014. aug. 24. 20:19
 26/33 anonim ***** válasza:
attól, hogy cigizéskor odanyúltál neki még nem élvezett el... :D
2014. aug. 24. 20:20
 27/33 anonim ***** válasza:
nyugodtan engedd el őt helyett azt akartam írni, hogy mond neki, hogy nyugodtan engedje el magát
2014. aug. 24. 20:20
 28/33 A kérdező kommentje:
26 lövésem sincs mi volt, mert ő se tudja, de azt mondta nagyon jó volt. utána már nem volt kedve. azt mondta, hogy befeszült a hasa, és kb 7 másodpercig feküdt az ágyon, és nem tudott beszélni, és párszor rángott is a teste... egyébként kérem mindig, hogy lazuljon el, de nemnagyon tud, nagyon görcsölős... :S
2014. aug. 24. 23:17
 29/33 anonim válasza:

Segíteni nem fogok neked tudni, csak tapasztalatokat mondok. Egyébként még szűz vagyok, azt hozzá teszem, de konkrét aktuson kívűl már mindenben volt részem.

Szóval együttérzek a barátnőddel. Akárhányszor próbáltak eddig kényeztetni, jó érzés volt, de közel sem annyira mint mikor magamnak csinálom. És elég fusztráló dolog hidd el, nem csak a te, hanem az ő részére is. Talán ezért is tudok csak arra gondolni hogy a barátnőd (velem együtt) túlértékeli a szexet. Sokáig hittem azt hogy nem tudok elélvezni, aztán rákellett jönnöm hogy de, bár eddig csak csiklóorgazmusom volt, de túl nagyok voltak az elvárásaim. Szóval szerintem elvitted őt cigizés közben csak meglepődött hogy "ennyi" ezért nem tudja hogy mi is történt vele. Mint írtad hiába próbálod rávenni hogy fedezze fel magát.. pedig fontos lenne. Többek között eltudom képzelni hogy sokat segítene rajtatok ha te simogatnád, csókolgatnád, éreztetnéd vele hogy ott vagy mellette és szereted, miközben ő magán dolgozik. Ha tényleg olyan szemérmes biztos hogy kínos lesz neki, de ha elhiteted vele hogy csaki neki akarsz jót, és ráveszed, akkor lehet hogy felenged annyira, hogy ezek után könnyen elviszed te is. :)

2014. aug. 25. 10:32
 30/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, együtt vagytok még? Sikerült megoldani a problémát?
2016. márc. 30. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!