Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám eljuttatni az orgazmusig a barátnőmet?
Te mennyire érzed magad rosszul ez miatt kérdező?
Nálunk is ez a gond.... én sem tudok elmenni, van úgy hogy már nagyon közel vagyok de akkor meg a barátom megy el.
Folyton kérdezgeti hogy jó-e ahogy csinálja, meg hogy mit csinál rosszul hogy sosem jó nekem. Én meg már nem tudok
neki mit mondani, sajnálom szegényt....
Valahol viszont úgy érzem, hogy nem tesz meg mindent a cél érdekében, pl kézzel /szájjal nem igazán kitartó... sőt
sokszor nem is csinálja jól és ha próbálok segíteni csak felbosszantja magát (mert idegesíti őt hogy bénázik).
Csak azt nem értem hogy miért ideges az miatt hogy nekem nem jó, ha ugyanakkor nem elég kitartó....
Viszont bennem is van egy görcs vagy nem tudom, mert amikor már közel vagyok elkezdek pánikolni (félek elmenni), de nem tudom miért...
és attól félek hogyha egyszer tényleg jól fogja csinálni, akkor sem tudok majd elmenni ez miatt a félelmem miatt...
Előfordult már hogy egyszercsak megszünt az érzés és hiába volt előtte jó 2 perc múlva nem éreztem semmit, pedig ő ugyanúgy csinált mindent :S
Egyébként saját magam kb 4 perc alatt ki tudom elégíteni :S
Te nem félsz attól hogy esetleg megunja és elhagy vagy te őt?
Előző barátnőidet sikerült eljuttatni a csúcsra?
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!