Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevallottam, nem viszonozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam, nem viszonozza mit tegyek? Idővel lehet lesz még valami (pár év múlva)? (13/F)

Figyelt kérdés
Három hete beszéltem facebookon 8 óra hosszáig egy lány osztálytársammal aki nagyon tetszik és elárultam neki ezt a titkomat.Pár nappal a ,,vallomásom előtt" mentünk hazafelé és bevallotta nekem, hogy bejön neki egy pali az évfolyanunkból.Nagyon lesokkolódtam magamban belül azt éreztem összeesek.Figyeljetek válaszolók:Tudom 13 évesen még a tanulásra kellene figyelnem, de nem tudom most már csak ugy elfelejteni ,,beleivódott" a szívembe!Elmondta, hogy jól esik neki amit írtam és megérti, ha ezt érzem de nem tud vele mit csinálni...más jön be neki ő az aki igazán izgatja...Szerintetek pár éven belül lehet még valami kettőnk között?Tényleg azt akarom, hogy legyen boldog az a lány, de most már nekem is kéne egy kis boldogság!Szeretem azt a lánykát nagyon :)

2014. márc. 8. 22:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9:nem tudtam másképp fogalmazni nem a b.....ra hajtanék amugy sem...
2014. márc. 8. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Anno 13-14 évesen kb ugyanilyen helyzetben voltam, csak a lány 18-19 évessel jött össze.

Bennem is az volt, hogy szeretném, ha boldog lenne, de aztán telt-múlt az idő, és elfelejtettem.

Jött más, a gimiben, akiért odavoltam, persze az más kérdés, hogy azzal sem jött össze semmi sem.

Most 20 vagyok, és egyáltalán nem vágyom az első lányra. Lehet, mert tisztáztam magamban, hogy mi az, amit igazán értékelek egy lányban, ami igazán fontos.

Szerintem idő kérdése, és téged sem volt érdekelni.

Kitartás! :)

2014. márc. 8. 23:00
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. márc. 8. 23:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem hozzátenni, hogy nagyon jó volt, hogy elmondtad neki.

Különben jönnének a "mi lett volna, ha még is bevallottam volna..."-gondolatok. Annál rosszabb nincs.

Sőt. Ha magányos lesz, lehet, hogy eszébe fog jutni az az idő, amikor valaki őszinte volt hozzá, őszinte érzelmekkel. "ló nincs, jó a szamár"-alapon lehet, hogy fel is keres majd. De addigra lehet hogy lesz valakid, vagy ha nem is, lehet hogy addigra kitörlődik belőled a személye.

De az által, hogy bevallottad, mindent megtettél.

2014. márc. 8. 23:44
 15/16 anonim ***** válasza:

25 felett már nem a lyukon jár a férfiak esze? Ezt nem értem igazán.... csak mellékesen hozzáteszem én eddig ezt nem tapasztaltam, sajnos pont ellenkezőleg hatottak rám a 25 év felettiek. Pont úgy mondanám hogy egy 13 éves szerelme igaz még és nem csak a szex körül forog, de ahogy nőni fog már át fog formálódni benne ez az érzés és más célok fogják vezérelni a szerelem mellett.

A kérdezőhöz... ne aggódj én is ebben a korban este szerelembe de előtte is voltam már egyszer. Azóta nem estem szerelembe még egyszer sem, lehet nem tudom milyen egy felnőtt szerelem mert még sosem éreztem. De ha majd elkerülsz gimibe és nem látod a lányt idővel el fogod felejteni és mást fogsz találni. Egy ilyen fiatal ember mint te még csak diákszerelmet érez ami nem egyenlő egy felnőtt férfi szerelmével, amit szerintem csak igen kevesen tapasztalnak meg életük során. Majd rájössz.

2014. márc. 9. 19:00
 16/16 A kérdező kommentje:
jó!Kösz neked is utolsó válaszadó!:)
2014. márc. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!