Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele lehet, úgy szeretni valakibe, hogy sose látta élőben, csak msn-en beszélgetett vele?

Hogyne lehetne:D
Csak kicsit kétesélyes. De amúgy lehet, mert az ember jobban megnyílik MSN-en, és így ha összejöttök, akkor lehet hogy előbb megtudsz valami olyat róla, amit élőben nem igazán mondana el...

Hová korcsosulhat még a világ? Van ennél lejjebb? Mi történt az emberekkel? A mi időnkben még volt romantika, szerelem. A személyes találkák varázsa... Hogy két ember találkozik, érzik egymás közelségét -a tudat, hogy ott van melletted, és a remény hogy megcsókolhatod. Ennek tényleg vége van?
Kedves kérdező, ha már ide írtál valószínűnek tartom belegondoltál abba, hogy mégis mi az ami miatt úgyérzed beleszerettél?!

úgy látszik az utolsó 2 még nem járt így!!
Tavaly még valszeg én is ilyen véleményen lettem volna mint ti, de azóta megtörtént velem is az msn szerelem:):)
a sráccal találkoztunk is nem sokkal később és már együtt is lakunk! Ja és azért voltunk kénytelenek neten tartani a kapcs-ot mert egy egész országnyi terület választott el minket egymástól! De annak tényleg nem sok értelme van ha a neten beszélgetnek sokat azok akik személyesen is tudnának!!24/L

20.29 vagyok.
és pont az h már jártam így. és csalódtam. egy ideig lehet húzni, de aztán kiderül ki milyen.. ha neked sikerült, akk te a kivételek közé tartozol sztem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!