Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele lehet, úgy szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet, úgy szeretni valakibe, hogy sose látta élőben, csak msn-en beszélgetett vele?

Figyelt kérdés
lehetséges az ilyesmi?
2009. dec. 13. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne:D

Csak kicsit kétesélyes. De amúgy lehet, mert az ember jobban megnyílik MSN-en, és így ha összejöttök, akkor lehet hogy előbb megtudsz valami olyat róla, amit élőben nem igazán mondana el...

2009. dec. 13. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen:)...Nem kell parázni, ez csak annyit jelent, hogy a belsőjét szeretted meg, az érzéseit, a kedvességét stb. ... Szerintem ez még sokkal jobb mintha külsejébe szeretnél bele mert az megtéveszthet;)...Szal csak hajrá:)
2009. dec. 13. 20:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetséges. Én pont így jártam.
2009. dec. 13. 20:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehete... én pl adtam ki már magam lánynak, és sikeresen magamba szerettettem egy srácot. Így elgondolkoztam mikre nem vagyok képes...:D
2009. dec. 13. 20:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hová korcsosulhat még a világ? Van ennél lejjebb? Mi történt az emberekkel? A mi időnkben még volt romantika, szerelem. A személyes találkák varázsa... Hogy két ember találkozik, érzik egymás közelségét -a tudat, hogy ott van melletted, és a remény hogy megcsókolhatod. Ennek tényleg vége van?

Kedves kérdező, ha már ide írtál valószínűnek tartom belegondoltál abba, hogy mégis mi az ami miatt úgyérzed beleszerettél?!

2009. dec. 13. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ha soha nem láttad élőben, akkor nem szerethetsz bele, csak a róla alkotott képbe. ami valószínűleg más mint valójában.
2009. dec. 13. 20:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

úgy látszik az utolsó 2 még nem járt így!!

Tavaly még valszeg én is ilyen véleményen lettem volna mint ti, de azóta megtörtént velem is az msn szerelem:):)

a sráccal találkoztunk is nem sokkal később és már együtt is lakunk! Ja és azért voltunk kénytelenek neten tartani a kapcs-ot mert egy egész országnyi terület választott el minket egymástól! De annak tényleg nem sok értelme van ha a neten beszélgetnek sokat azok akik személyesen is tudnának!!24/L

2009. dec. 13. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:

20.29 vagyok.

és pont az h már jártam így. és csalódtam. egy ideig lehet húzni, de aztán kiderül ki milyen.. ha neked sikerült, akk te a kivételek közé tartozol sztem.

2009. dec. 13. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem kötekedés képp, de lehet h épp te tartozol oda;)...
2009. dec. 13. 21:03
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Simán lehet.
2009. dec. 13. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!