Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"When I understand my enemy well enough to deafeat him, then in that moment, i also love him. " ezt írta nekem a barátnőm mit jelenthet?
Figyelt kérdés
összevesztünk és kaptam egy ilyen sms-t2014. márc. 8. 14:05
1/12 anonim válasza:
Fordítót látom nem ismered... Biztos a nőd is úgy csinálta ezt...
2/12 anonim válasza:
És mi volt az előzmény ami után ezt küldte?
3/12 anonim válasza:
Mikor megértem az ellenségem, az elég hogy legyőzzem őt, de az után is szeretem őt. Nagyjából ezt jelenti
4/12 anonim válasza:
Ez olyan facebook-ról szedett bölcsesség akar lenni, vagy mi a fuck? "Mikor ellégé megismerem az ellenségem ahhoz, hogy legyőzzem, abban a pillanatban meg is szeretem."
5/12 anonim válasza:
angolul sem épp jól van megfogalmazva:
"When I understand my enemy well enough to defeat him, at that moment I will also love him"
valahogy így lenne helyesen.
6/12 anonim válasza:
4-es!
Nem kell ebben semmi racionalitást keresni, mert nincs..
Ezek a semmitmondó keleti vagy életbölcseletek már csak úgy özönlenek a tinik szájából
7/12 anonim válasza:
a legyőzött ellenségem szeretem a legjobban. xD nesze itt egy magyar bölcsesség.
8/12 anonim válasza:
a #3-as jó nagy sületlenséget írt hahaha.... :D
9/12 anonim válasza:
Kb. ezt jelentheti: "Ha már elég jól ismerem az ellenségem ahhoz, hogy legyőzzem, abban a pillanatban szeretem is őt (az ellenségem)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!