Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Részegen őszinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Részegen őszinte az ember? (vagy nem!? )

Figyelt kérdés

Én egy 15éves lány vagyok és hát van egy 22éves pasi akivel nagyon sokat beszéltem még júniusban msnen és hát lehetett is látni h. tetszek neki..aztán volt egy tábor itt elég sokat ivott:S..és hát mondta h. ő menyire szerelmes belém,meg miért kell 15évesnek lennem,bárcsak lennék pár évvel több,menyire szép vagyok..stb és nem tudom h. most vajon mit gondol?meg hát együtt is aludtunk..azóta meg nem is nagyon beszélünk mert ő felkerült Pestre egyetemre...

Valamelyik nap is láttuk egymást mert részt kellet vennünk egy ,,gyűlésen"és mintha nem is ismerne ugy viselkedett velem...de amikor egy vele egykorú pasi kezdett el velem ebszélni akkor elég sokszor odafigyelt meg leszolitotta a srácot h. jön e oda..(amiről a gyülésen ebszéltünk...)de azelőtt nem is szólt hozzá..

érdekes...de az egész történet elég hosszú..

Fiúk/Lányok szerintetek?

2009. dec. 13. 18:57
1 2
 11/12 anonim válasza:

nem feltétlenül öszintébbek

P.S Egy Fiu :P

2009. dec. 28. 22:16
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi:)

P.S.:egy lány..:)

2009. dec. 28. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!