Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes öngyilkosnak lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes öngyilkosnak lenni szerelmi bánat miatt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 09:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Érdemes!
2014. márc. 8. 09:23
 12/20 anonim ***** válasza:

5... ha eleve nem kellett neki, hogy fájna már boldognak látnia mással?

Kérdező. Ha vagy ennyire szánalmas, hát csináld..

2014. márc. 8. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem érdemes.
2014. márc. 8. 09:25
 14/20 anonim válasza:
nem es mas miatt se
2014. márc. 8. 09:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem leszek öngyikos:D csak nagyon fáj...viszont nem ér annyit:/ csak tudni akartam mások szerinthogy van ez:)
2014. márc. 8. 09:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem érdemes. Persze egyszerűbb lenne, de ha már vam esélyed az életre, miért dobnád el magadtól? Persze nehéz megbírkózni a problémákkal, de meg kell mutatni az életnek, hogy hiába küld a padlóra, te fel tudsz állni és folytatod. 1x úgyis meghal az ember, de addig még sok jó dolog történhet veled, szal nem érdemes az elején feladni. A nehéz időkben jön rá az ember, hogy többre képes, mint azt előtte gondolta volna :)
2014. márc. 8. 11:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Dehogy érdemes. És más miatt sem.
2014. márc. 8. 11:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem!!! Annyit senki nem ér, hogy eldobd miatta magadtól az életet!!!
2014. márc. 8. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:

érdekes kérdés. én egy éve nem találok magamra a szakításom után. 27 éves vagyok, és azért jó, hogy mindig ott van ez a megoldás az embernek.:) szóval, ha őrült macskás nővé válnék, előtte egy nappal megtehetem azt.

hogy megéri-e, érdekes kérdés. olyan szempontból, hogy akkor már nem érzed magad mocsok rosszul meg nem vagy kiábrándult az életedből. (pedig dolgozom, szeretem is csinálni, vannak barátaim, családom) De minden olyan értelmetlenné vált.

Persze, lehet azzal jönni, hogy majd lesz jobb, de ez nem biztos, hogy igaz, inkább 50-50...

2014. jún. 12. 14:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Igazad van... Szerencsere én összejöttem a sráccal de meg igy is nagyon rosz
2014. jún. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!