Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok ha taszít a túlsúly és igénytelenség?
Kíváncsi lennék hogy a ti véleményetek szerint hol van a határ, mikortól lehet azt mondani hogy felszínes valaki, ha ezért meg azért nem ad esélyt egy másik embernek kapcsolat céljából... szerintetek mennyi fér bele a külsőt illetően? Mi az a szint ami alá már tényleg nem kell adni, inkább tovább keresgélni? Mennyiben függ ez attól, hogy te magad mennyire számítasz szépnek/igényesnek/előnyös külsejűnek, stb? Például, én 21 éves, vékony, sportos alkatú lány vagyok, és ami a külső vonzalmat illeti, egyszerűen hidegrázást kapok a túlsúlyos fiúktól, nem akarom bántani őket, piszkálni sem szoktam őket szóval nem bunkózom egyáltalán; de ha ilyen külsejű srácnak tetszem, egyszerűen képtelen vagyok esélyt adni neki annyira taszít a gondolat is, hogy akár testi kapcsolat a jövőben vagy valami... ez ugye normális? Mindenkinek megvan az a pár dolog amiből nem enged, és ennek ellenére mégis talál párt nem igaz? Néha aggódom hogy olyasmit várok el amihez nincs "jogom" mivel nem kapkodnak utánam a pasik, de ez nem a külsőm miatt van hanem mert extrém módon zárkózott vagyok és gátlásos... egy ilyen lánynak nem lehetnek elvárásai ezek szerint, vagy hogy van ez? Ha kívülről szépnek mondott vagyok, de lelki problémákkal küzdöttem elég sok ideig, ami sajnos nem tűnik el nyomtalanul, akkor be kell érnem azzal ami van és örülni ha egyáltalán rám néz valaki, nemhogy még a külső alapján válogatni? Néha úgy érzem egyáltalán nem tudom mit kéne tennem. Nem akarok "álompasit" csupán egy olyan társat akivel kb kívül-belül azonos szinten állunk. Csak néha úgy érzem könnyebben elfogadok egy jellemhibát, mint pl azt hogy valaki igénytelen. Volt olyan fiú haverom aki sokáig udvarolt, próbálkozott, de képtelen voltam rá férfiként tekinteni mert bár belsőre bírtam, de kiborított hogy nem mosott hajat és kb mindig zsíros volt neki, vagy hogy látszott az ínyén hogy a fogait sem ápolja. Felszínes lennék vagy ez teljesen érthető? A környezetemben is csomó olyna pár van akik kb. külsőre-belsőre egyaránt megfelelnek egymás "szintjének", baj ha én is szeretnék ilyen párt találni?
L/huszonéves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!