Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az az iskola ahol ilyesmi történik? NAGYON DURVA szerintem

Figyelt kérdés

10. osztály : A gyerekeket leültetik egy körbe, és mindenkinek kell beszélnie a szexuális életéről, jó,(persze azt mondják hogy semmi sem kötelező)

Megkérdezik hogy ki szűz ki nem! Ésha akadozik a beszélgetés, vagy sokszor elpirulunk, elnevetjük a kérdéseket, akkor még minket szid le a tanár hogy nem vagyunk jó osztályközösség, mert sok titkunk van egymás előtt. Pedig remek osztályom van. Viszont azelőtt a tanár előtt semmit nem fogunk mondani (legalábbis nem akarunk) mert mindig más gyerekeket hoz példának a suliból. A nagyon durvákat nem nevesíti, viszont említett egy olyat névvel hogy: XY nagyon szépen megnyílt előttünk, és elmondta hogy ő 13 éves korában veszítette el a szüzességét azzal a lánnyal aki utána egy héttel dobta őt.

Na, ez normális??????

Mindenki tudja hogy ez a tanár a legpletykásabb az iskolában olyanokat tud rólunk, amiket még mi sem :D

pl. azt mondta hogy nagyon sajnálja azt a lányt aki rendszeresen lejár az alaksorba leszopni a fiúkat! Én nem tudtam hogy van ilyen a suliban, és nem is tudnám elképzelni. De az osztályból sem hallott ilyen szopkodásról még senki:O ez nagyon kiakasztott.

De persze nem mertük megmondani a tanárnak hogy miatta félünk, úgyhogy most azzal pédálózik az egész iskolában hogy mi osztályunk mennyire elfordult egymástól, és mennyire bizalmatlan lett egymással tavaly óta.

MIT TEGYEK ???? SOS!

(másik suliba nem mehetek)

2014. márc. 7. 19:30
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
22-vok akkor meg csak te fújod fel az ügyet.osztálykirándulásra nem is kell elmenned ha nem akarsz.Márpedig olyan helyre ahol én rosszul érzem magam nem megyek.És akkor milyen 3 igazolás??Tudtommal 1 évben 1x van ilyen.
2014. márc. 7. 19:53
 32/42 anonim ***** válasza:
*Esetleg valami másik tanárnak kérvényt adni? Vagy szervezne oda esetleg másik tanár helyette mondjuk valami szakkört, véletlenül pont ugyanarra az időpontra?
2014. márc. 7. 19:53
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy újliberális idióta tanár. Jelenteném az igazgatónak simán.
2014. márc. 7. 19:55
 34/42 anonim ***** válasza:
Szülők fogjanak össze, és egységesen együtt menjenek be reklamálni!
2014. márc. 7. 19:56
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Melyik iskola ez?

Írd le azt is, ami még durvább.

Egyébként rendőrség. Vagy vedd fel telefonnal az egyik ilyen alkalmat és juttasd el a sajtóhoz.

2014. márc. 7. 19:57
 36/42 A kérdező kommentje:
Nem hetente van :D szerencsére
2014. márc. 7. 19:59
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

"És muszáj felállni, mert pl valaki tudja rólad az osztályban hogy már szexeltél, és nem állsz fel, akkor az ciki, hogy nem mered bevallani."

Én továbbra is lesz*rnám. Engem ne ugráltassanak ilyen hülyeségekkel. Végigülném, akár azt kérdezik, szűz vagyok-e, akár azt, hogy aranyerem van, akár hogy szeretem orrba szájba análba kapni, mindet végigülném, mert lesz*rom.

És szomorú, hogy te meg akarsz felelni másoknak, és "ciki" ha nem úgy cselekszel, ahogy Te akarsz. Igen, fontos beilleszkedni, de a beilleszkedés nem egyenlő azzal, hogy az egyéniséged, önmagadat elfeleded.

Ha odajönnek hozzád hogy "na mivan, nem merted felvállalni" akkor mond hogy "leszarod". Ennyire egyszerű. Ott viccelődnek, mutogatnak rád, kigúnyolnak, akkor vágj fapofát, mert te ezt leszarod, és kész.

Amúgy is, akik előtt ciki akármi is, azok előtt ne akarj megfelelni!

2014. márc. 7. 20:14
 38/42 anonim ***** válasza:
Egy osztálykirándulás nyilván nem egy matek vagy egy akármilyen óra...most nem azért hogy a tanárt védjem de hát istenem vannak ilyenek akiknek ez a legnagyobb pláne a szex...egyébként az én volt sulimban a szürke hétköznapokon is történtek cifra dolgok.Igen voltak akik nem várták meg míg hazaérnek hanem a vc-ben rendezték le a dolgot...de tudok olyan tanárokról is akik kikezdtek a diákjaikkal.Ez nem csak szóbeszéd...és az ilyen tanárt simán átvették a mi sulinkból egy másik sokkal jobb iskolába!És nem azért ment át mert kirúgták ilyenért sose rúgtak ki senkit pedig folyamatosan terjengtek a szóbeszédek.Szóval mi olyan nagyon durva amit szerinted el sem hinnénk?Egyébként jól írtál előttem ilyen nincs hogy egy kirándulásra kötelező elmenni meg ha nem mész el akkor nem kaphatsz igazolatlant ez nem tanóra...
2014. márc. 7. 22:00
 39/42 anonim ***** válasza:
Na, kitaláltam:D Nem tudom, mikor szoktak lenni ezek a kirándulások, de ne menjetek el a találkozóhelyre, senki, hadd legyen ott egyedül, aztán meg mutogassa neki meg mindenki az igazolásokat:) Hagyjátok, majd ha nem lesz érdeklődés... Bár, ennek is van hátulütője, mert akkor meg lehet, hogy esetleg szivatni fogja az osztályt.. Hát akkor küldjétek a szüleiteket magatok helyett!!:D
2014. márc. 7. 22:12
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Jövő héten mi lesz a menü?

Az hogy milyen bugyi van rajtatok?

vagy az hogy melyikőtök nyögött (hangosan) az első aktus után? Ha ez a sztori annyira "igaz" lenne, az első ilyen eset után automatice jelentetted volna anyádnak a dolgot, másnap meg már tudná az egész tanár kar, és holnap este már az RTL klubbon lenne az esti híradóban minden, a tanár meg barátkozhat az új cella-munkatársaival...

Plusz akármilyen suliba mehetsz, bármikor átirattathatnak a szüleid másik iskolába, és ha ez a sztori igaz lenne akkor nem itt kérdezgetnél hanem anyucival éppen a feljelentést íratnátok alá.

2014. márc. 7. 23:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!