Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni? Vagy adni valami tanácsot? 14/L
Az osztálytársam tetszik nekem, és én is bejövök neki. Igazából nem valljuk be egymásnak hogy érzünk valamit, de azért lehet látni. Én mindig arra gondolok hogy lesmárolom, de vajon ahhoz mit szólna?
Meg az is egy baki, hogy a barátnőimmel régebben (5., 6., 7.-ben) úgy voltunk vele, hogy "fúj fiúk". Tehát nem néznék jó szemmel ha összejönnék ezzel a sráccal.
De nagyon helyes fiú, más lányoknak is teszik.
Szóval most tök tanácstalan vagyok. Lécci értelmes válaszokat/tanácsokat írjatok.
A fiúval kapcsolatban én is ugyanazt tanácsolom,mint a többiek.
A narátnőid véleményétől ne félj,mert ahogy te változtál,nőttél,ők is ugyan úgy változtak,nőttek,és kezdik felfedezni a fiúkat. Nem lesz ciki.
Ja,és a fiúk is már "felfedeztek" titeket.Főleg téged.Ha aranyos,kedves vagy,akkor szeretnek is,és vonzódnak is hozzád.A vágy titokzatos tárgya vagy.-így szokták mondani :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!