Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni? Vagy adni valami tanácsot? 14/L
Figyelt kérdés
Az osztálytársam tetszik nekem, és én is bejövök neki. Igazából nem valljuk be egymásnak hogy érzünk valamit, de azért lehet látni. Én mindig arra gondolok hogy lesmárolom, de vajon ahhoz mit szólna?
Meg az is egy baki, hogy a barátnőimmel régebben (5., 6., 7.-ben) úgy voltunk vele, hogy "fúj fiúk". Tehát nem néznék jó szemmel ha összejönnék ezzel a sráccal.
De nagyon helyes fiú, más lányoknak is teszik.
Szóval most tök tanácstalan vagyok. Lécci értelmes válaszokat/tanácsokat írjatok.
2014. márc. 7. 13:53
1/11 anonim válasza:
Smárold le, ha kettesben vagytok. De ne a suliban, azon kívül! Aztán ha visszacsókol, asszem nem kell magyaráznom. Ha meg nem, akkor is csak kettőtök közt marad, már ha senki sem látja. :)
2/11 anonim válasza:
Mosquito: nem biztos h. Kettejük közt marad. Hidd el tapasztalatbol mondom.
Kérdező: ha olyannak ismered csak csináld amit jónak látsz!
3/11 liza6789 válasza:
ismerős a helyzet.. de javaslom hogy ne a smárolással kezd.. mondjuk ha kettesben vagytok akkor öleld meg vagy bujj hozzá ,fogd meg a kezét vagy más ilyen apró dolgot csinálj először, mert ha már itt kiderül hogy mégsem jössz be neki akkor nem lesz annyira ciki a helyzet mintha egyből lesmároltad volna . hidd el..
4/11 anonim válasza:
Szerintem mondd meg Neki, hogy mit érzel iránta, mert azt mondtad, hogy te is bejössz Neki. Kezdeményezz Te, lehet Ő nem mer. Ha őszintén megbeszélitek a dolgokat, akkor te is megtudod, hogy Ő pontosan mit érez irántad. És ha Ő is többet érez, akkor nyugodtan megcsókolhatod, nem fog cikis lenni a helyzet. És a barátnőidről annyit, hogy nem is igazi barátnők, ha egy régi beszélgetés miatt rosszat gondolnak rólad, mert Neked nagyon tetszik egy fiú és akár több is lehet belőle. Ha összejössz a fiúval és továbbra is így vélekednek rólad vagy erről az egész dologról, akkor lehet hogy csak a féltékenység fog belőlük beszélni. Sok sikert!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Megfogadom őket.
De azért még jó lenne néhány tanács!
2014. márc. 7. 15:07
6/11 anonim válasza:
Szerintem ne smárold le rögtön. Mondd meg neki, hogy mit érzel, mert úgy semmit nem veszítesz legfeljebb visszautasít, de akkor meg hülye, mert biztos nagyon aranyos lány vagy. Sok sikert :)
7/11 anonim válasza:
Le ne smárold hirtelen, mert az úgy tök béna! Menjé', azt' beszélgessél vele, jaj nekem!
8/11 A kérdező kommentje:
Persze, aranyos vagyok :D Na jó, egyébként tényleg sokan aranyosnak tartanak, meg minden. De tökre parázok emiatt.
2014. márc. 7. 17:32
9/11 anonim válasza:
Ne félj! Mondom nem sokat veszthetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!