Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok izmos, le is mondhatok a csajokról?
Az a véleményem,hogy sajnos igen lemondhatsz róluk.Lassan már én is ott tartok,régen még én is próbáltam utánajárni miért vagyok ilyen,orvos is megnézte,és kijelentette,hogy semmit nem lehet ezzel kezdeni.Ilyen a testalkatom,a felépítésem,a genetikám és nem tudnak vele mit kezdeni.
Gyúrni is lejártam sokáig,meg ettem is hozzá bőven anno,semmit nem tudtam felszedni.
Tudom milyen érzés sajnos,mert én is ebben a helyzetben vagyok,ami elég kilátástalan,de hát ez van.Velem szóba se állnak a nők,olyan mintha ott sem lennék kb. Megismerni egyik se akar,mert csak felszíneskedés megy és a külsőről ítélkeznek,szóval lassan én is kezdem feladni ezt az egész hercehurcát...
Amilyen hülyeségeket írsz a "porokról" látszik hogy semmi alap tudásod nincs.
Ennél fogva igencsak valószínű hogy szrul csináltad.
Vannak nők akik nem az izmos férfiakra buknak.
Én mindig is a magas, vékony ,picit szálkás férfiakat szerettem ^^
de bírom ezt a porozást :D
meg a műanyag kaja. akkor nézzd meg a párizsid összetevőit. hehe :D
Nekem bejönnek a vékonyabb férfiak (és még sok-sok nőnek bejönnek, hidd el) viszont végigolvasva a válaszokra írt reagálásaidat, azt kell mondjam, te a stílusod miatt mondhatsz le a nőkről.
Szóval nem is ott van a gond, ahol hiszed. Nem azért kerülnek, mert nem vagy izmos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!