Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok izmos, le is mondhatok a csajokról?
azér nem tudsz izmosodni mert szarul csinálod.
2014. márc. 7. 13:26
Engem taszítanak az izmos férfiak. A normál kinézetűeket szeretem.
2014. márc. 7. 13:26
Van ilyen típus, hogy ha bármit is csinálsz magaddal, ha 18 órában konditermi gályát húzol is, akkor is csak szálkás, de vékony maradsz.
Az én véleményem szerint a mai sekélyes társadalom a pénzre és az alul pálcika, felül tesztoszteronhuszár ideálképre bukik, persze van kivétel... csak ritka. Örülj neki hogy nem kell folyton súlyok alatt robotolnod, legalább nem pattan el az ér az agyadban és tovább élsz, mint aki fehérjeporokon, meg egyéb műcuccokon fújja fel magát és leereszt 35 éves korára.
A kérdésedre válaszolva, a megfelelő közegben nagyobb eséllyel találhatsz normális értékeket valló csajt. Tehát egy szórakozóhelyen kicsi az esélye, hogy egy vékony srácot egy izomkolosszussal szemben előnyben részesít a hölgyemény, de pl. az élet más területein könnyen lehet, hogy ez fordítva történik. Persze sok függ attól is, hogy milyen nőket hajtasz :)
2014. márc. 7. 13:30
Jól van már,nem kell rögtön nekem esni :D Bocs,hogy segíteni akartam,és nem láttam előbb a kommentedet,hogy nem érdekel.Amúgy valamit rosszul csinálhatsz,mert láttam nem egy ektomorf alkatú pasit,aki nagy izomzatot szedett magára 1-2 év alatt,porok és sztero nélkül.
2014. márc. 7. 13:33
15/26 A kérdező kommentje:
Jó,nem azt mondom,hogy tök sovány vagyok,a karom,vállam,mellkasom is szálkás lett,de nagyon pici!Tehát van egy 33as karom,egy kicsi mellkasom,vékony,de szálkás vádlim...ektomorf alkatom van,akármennyit gyúrnék,nem lennék egy felfújt állat.Nem csinálom szarul,csak ez van.A lányok szemében meg ez semmit nem számít,ugyanúgy a soványok közé sorolnak,mint azt,aki életében nem emelt meg egy súlyt sem és azért(is)ilyen az alkata.
16/26 A kérdező kommentje:
Porok és sztereo nélkül,persze.Én nem szedtem semmi ilyesmit,látszik is.Akárhányszor lementem a terembe,mindenki valamilyen szerrel jött,akin volt valamennyi izom.Nem is fogja világgá kürtölni...
17/26 A kérdező kommentje:
Egy éve csinálom és képzeld,megtanított helyesen végezni a gyakorlatokat.Úgyhogy nekem csak ne pofázzál itt te gyökér,fogd már fel,hogy valaki nem lesz izmos,ha ilyen a genetikája és nem is segít rá az egészre szerekkel,mint te.
Akkor is fen áll a kérdésem hogy mit nyávogsz meg miért sírsz mi vagy te asszony akkor törődj bele.
2014. márc. 7. 13:45
17-es hülyeséget beszélsz, ha nem eszik hozzá rendesen (plusz táplálékbevitel), akkor hiába csinálja szabályosan akár 24 órában is a konditeremben a gyakorlatokat, nőni nem fog, csak szálkásodni, ami egy alapból soványnál kb semmit nem látszik.
2014. márc. 7. 13:46
20/26 A kérdező kommentje:
Te meg mit pattogsz itt nekem?Ha nem tetszik,ne olvasd.Inkább készítsd ki a port oszt húzzál lefelé a terembe,
Kapcsolódó kérdések: