Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik évek óta egyedülállók, pedig szeretnének párt, milyen előnyeit látják a helyzetnek?
Zavar, egyik kerdesnel meg volt pasid is.
Kicsit kamu vagy.
Szamomra mindenkeppen elony, hogy alkatilag olyan tipus vagyok, aki szereti, sot, kifejezetten igenyli a sok egyedulletet, nagyon szeretek felrevonulni a sajat gondolataimmal (mar ha szabad olyat mondanom, hogy tobb is van), olvasni, informaciot gyujteni, azokat magamban rendezgetni, szeretem, ha ilyenkor magamra maradhatok.
Kulso szemlelok szamara valoszinuleg huvos, tartozkodo, az erzelmeit elrejto, maganak valo tipus vagyok, igy egy kicsit nehezebb a parkereses es talan kicsit nehezebb lehet masok szamara toleralni, esetleg furcsanak is tunhet, ha valaki szeret egyedul tolteni ennyi idot, de igazan szerencses talalkozas eseten, biztos vagyok benne, hogy parkapcsolaton belul is mukodhet majd ez a dolog.
De addig bosegesen kihasznalom azt a sok idot, amire szuksegem van.
Tegnap néztem újra a Rettenthetetlent, úgyhogy:
Szabadsáááááág....
:))
36 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!