Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Janúár óta csak Bundáskenyér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janúár óta csak Bundáskenyér?

Figyelt kérdés
A barátom így akar spórolni,tegnap azt hittem,hogy már a mentő vissz úgy fájt a hasam! Egészséges ez mindennap bundaskenyer?? Már rosszul vagyok nagyon tőle!kérlek csak arra válaszoljatok,hogy lehet az ember ettől rosszul? És miért köszönöm a választ :)

2014. márc. 6. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyi tojást enni amúgy se egészséges...
2014. márc. 6. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Bundás kenyérrel spórolni? Egy rakás tojás meg olaj kell hozzá, ráadásul az egész csak szinte növényi olaj és szénhidrát.

Nem valami egészséges folyamatosan azt enni, akkor már a szűz kenyér is jobb.

2014. márc. 6. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Hat igen en tudom..:( mast is lehetne venni ndm csak azt inkább ehezek
2014. márc. 6. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a rizs is jobb ennél. Arra legalább lehet némi sajtot szórni vagy zölséget párolni, ami olcsóbb, mint a tojás meg az olaj. Ráadásul az egyik legjobb minőségű szénhidrát is a rizs.
2014. márc. 6. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
És te meg 5 éves vagy, hogy azt eszed, amit más mond?
2014. márc. 6. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyoldalú étkezés! Naná hogy káros! Hosszú távon mindenképp.
2014. márc. 6. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Lila hagymát vágd vékony karikákra, és sózd be, nagyon finom hozzá :)

Ja meg esetleg kipróbálhatod csalamádéval is :D

2014. márc. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!