Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utoljara a manstruaciom december 1 volt. Es azota semmi nem jott meg:S felek hogy terhes leszek. Januar 1 fekudtem le utoljar a baratommal. Mit csinaljak? Nagyon felek:S nem akarok terhes lenni:S
Jaj dehogy leszel terhes!
Nagy valószínűséggel már RÉGEN AZ VAGY! Gratulálok! :-)
Vegyél tesztet...
Menj el orvoshoz...
1. válaszoló!
Jó vicc volt, tetszett! :)
de en szegyenkezek venni az nem ciki:S...a pasimnak megmondtam hogy meg nem jott meg es o azt mondta hogy nefej megfog jonni merto nem csinalhat nekem gyereket mert gyenge a spermaja vagy mi....lehet olyan hm????
16 vok nekem eladnak tesztet????
Hali ez a kérdező véletlen nem hapsi? A helyesírása legalábbis olyan... A fiam szerint:" A neten minden jó nő hapsi"
De ha nem vagy hapsi akkor figyelj!
Az első comment nem vicc! Már valóban nyakig benne vagy a bajban - igen kérem 16 évesen ez baj!
Úgyhogy irány a nődoki! Ez nem ciki ez szükséges és nem ciki tesztet venni a gyógyszertárban és gond nélkül adnak és még azt is elmagyarázzák hogyan használd! És nem ciki a védőnőhöz - iskolaorvoshoz fordulni, még gyerek vagy, megteheted, normális helyen még tesztet is kapni fogsz, de nem akkor is segít.
És végül egy link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!