Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon sovány az aki 165cm magas és 49kg? Lányra gondoltam.
Figyelt kérdés
Ès mondjuk sportos testalkattal?2014. márc. 6. 13:44
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, de ehhez kép kéne, hogy eldöntsük.
3/9 anonim válasza:
basszus hugom 170 cm és 43 kg és nagyon jól néz ki mondjuk ennél vékonyabb már nem jó de az nem vékony az pont jó sőt majdnem duci
4/9 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy a 170cm és a 43kg csinos, de szerintem az nagyon sovány.
2014. márc. 6. 13:50
5/9 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz eldönteni, de szerintem nem.
6/9 anonim válasza:
szerintem nem sovány,én 176 cm-rel voltam ennyi,na az kicsit kevés volt,de ehhez a magassághoz tökéletes
7/9 anonim válasza:
Én még a saját súlyom sem tudom... Most mit mondjak erre, sz@r? Vagy überkeménydurvajó? Az összkép a lényeg! (Fénykép kéne...)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a NORMÁLIS válaszokat!!
2014. márc. 6. 19:52
9/9 anonim válasza:
hát,figyelj, nekem ugyanezek a paramétereim: se mellem,se fenekem... (és valljuk be azért a férfiaknak nem ez tetszik) szóval,aki szerint ez már majdnem duci,annak fogalma sincs a számokról és az egészségről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!