Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van barátnője, mégis csókolózt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátnője, mégis csókolóztunk, szeretheti vajon?

Figyelt kérdés
Ma átjött hozzánk egy srác, nagyon jól elvoltunk, hülyültünk, meccset néztúnk stb..mikor indult haza, megkérdezte, h van e barátom..mondtam h nincs, erre azt mondta neki sincs(barátja) erre lekapott..már másodszorra, de van barátnője.. szerintetek szeretheti? Mert azt hiszem, kezdek beleszeretni.

2014. márc. 5. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
@10: Még egy naiv LÁNY.
2014. márc. 5. 22:43
 12/16 Noi333 ***** válasza:
háát őő nem vagyok se lány se naív kis gyerekes anyuka vagyok :) csak pozitív vagyok.
2014. márc. 6. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
@12: Ez dicséretes, de jelen helyzetben túlzottnak érzem az optimizmusod.:)
2014. márc. 6. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Csak bennem merültek fel kételyek a kérdező nemét illetően?

Tök vicces elolvasni mind a két nem szemszögéből:D Na de komolyan akkor most te fiú vagy -e vagy esetleg leány? Ja és válaszolva a kérdésed én is voltam ilyen szituban volt barátom és smároltam egy másikkal. Végül úgy alakult, hogy beleszerettem (sajnos) és két éve együtt vagyunk .

2014. márc. 7. 21:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:)
2014. márc. 8. 18:25
 16/16 anonim ***** válasza:
okés :D
2014. márc. 21. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!