Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek egy pasinak sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek egy pasinak sem?

Figyelt kérdés

Igazából az utóbbi időben nagyon sokat változtam. Régen nagyon visszahúzódó és félénk voltam, sosem jártam sehova....bulizni sem...mindig csak otthon voltam. Így érthető, hogy miért nem volt még barátom. De mióta elkezdtem a főiskolát minden megváltozott. Eljárok bulizni...szórakozni. Szoktam ismerkedni pasikkal...általában minden jól megy...jól elvagyunk...de valahogy pár találkozás után mindig megszakad a kapcsolat....többnyire találnak vki jobbat nálam. Eleinte nem zavart, de már nagyon idegesít h mindig ez van. Sosem kellek nekik. Nem tudom miért, hiszen kedves, aranyos, közvetlen lány vagyok...nem modellszépségű...csak olyan átlagos...de nem ronda. Szerintetek mi lehet velem a probléma?? Mit kéne másképp csinálnom h végre én is kelljek vkinek és ne csak szórakozni legyek jó míg nem találnak jobbat???

20/L

2014. márc. 4. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, konkrétan ehhez ismerni kéne, de ha simán van kedved beszélgetni, nem kapcsolat, meg ilyesmi célból, hanem csak úgy spontán akkor írj. :)
2014. márc. 4. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:
úristen mennyi kiéhezett pasi van itt :D Szerintem ne ezeket hallgasd meg, hanem a barátnőid véleményét kérd ki, esetleg ha valamelyikkel jóban maradsz, akkor őt kérdezd meg
2014. márc. 5. 00:30
 13/13 anonim válasza:

Nálam is pont ez a helyzet, sajnos!

23N

2014. szept. 24. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!