Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nézzétek meg légyszi, segítené...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézzétek meg légyszi, segítenétek?

Figyelt kérdés

Xal...13éves vagyok és eléggé bele vagyok zúgva egy 25 éves fiúba... szegény srác amióta megismert csak problémái vannak a szüleimmel,mert ők nem engedik még csak hogy beszéljünk sem. "Túl nagy hozzám"...jó ezt tudom én is. ... NAGYON NAGYON SOKSZOR kaptak el a szüleim,hogy vele beszélek már megint ( telefonon, sms-be ) és olyankor folyton leállították. A srác persze 1,2 napig le is állt...de addig könyörögtem neki míg megint beszéltünk.De most utolag már nem sikerült vele kibékülni mert nem akar...és aval fenyeget hogy beköp anyámnak hogy nem hagyom békén. Már a végén még azt is bevalotta hogy soha nem is szeretett csak hazudott.De lehet azért mondta hogy utáljam meg. Jó..ebböl mindenki persze csak a rosszat látja,de esküszöm hogy meghalnék érte. Szeretem... míg ment az a mese hogy szeret addig olyan jó érzéseim voltak mint még soha... és most pár napja elmentem hozzá..csak persze nem mentem be hanem nagy nehezen sms-sel kicsalogattam. és eléggé normálisan beszélt velem. aztán mikor haza mentem..picit később felhívtam...váááhh ..és felvette ."csoda". és azt mondta ha nem jár el a szám hogy felvette akkor majd még maskor is beszélünk. nekem nem járt el a szám. de másnap mikor hívtam kinyomta.harmadik nap is. és írt hogy hiába hívom nem veszi fel.

Most mit tegyek...??:((

Persze már mondta hogy 5év mulva ha talalkozunk és ha nekem még kelleni fog akkor majd megpróbálhatjuk...

Segítsetek..fontos:((

KÖSZIIII.

2009. dec. 12. 23:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
szerintetek irjak neki most sms-t? ha igen..akkor mit?
2009. dec. 12. 23:43
 12/20 anonim ***** válasza:
ne írj.
2009. dec. 12. 23:48
 13/20 anonim ***** válasza:
hú kislányom h jössz te ahhoz h lehülyézz egy veled egyidős hülye kislányt??? te is hülye vagy mert "zaklatod" ezt a FÉRFIT.oké ő is hülye h foglalkozik veled de azért normális h mégse fektet le.fogadjunk simán odaadnád magad..keress magadnak max 15 éves kölyköt..vagy játszál még az oviban..idióta hülye gyermek
2009. dec. 13. 00:15
 14/20 anonim ***** válasza:
bazeg. nemfogod fel? 13 éves vagy, ő meg 25. te egy kis pisis vagy, ő meg egy majdnem férfi. ebből az eröltetésből is látszik h mennyire gyerek vagy még, h nincs agyad és képtele vagy gondolkozni, h ÁLLJÁL LE!!!!!
2009. dec. 13. 01:42
 15/20 anonim ***** válasza:
gondolkozz már!! 2szer annyi idős mint te...vicces...de olyna mintha te most egy csecsemővel...érted? gondlkozz már!!! ha srác tényleg komolyan gondolja (bár nagyon remélem h nem) akkor pedofil ami egy betegség vagyis BETEG! neked is jobb ha gyorsan elfelejted!
2009. dec. 13. 11:24
 16/20 anonim ***** válasza:
Bazzeg már megint te vagy? nem lehet kétszer iylen hülye:S FOGDD MÁR FEL!! HÁNYSZOR AKAROD MÉG FELTENNI EZT A KÉRDÉST?NE A HUNCUTKODÁSON JÁRJON AZ ESZED!!
2009. dec. 13. 18:24
 17/20 anonim ***** válasza:
Szegény kislány:) ÍRj privit és segítek neked:)
2009. dec. 13. 18:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Most lehülyézted azt az állítólagos másik kölyköt,te pont ugyanezt a kérdést tetted fel! ENNYIRE HÜLYÉT?MINT TE !!:S
2009. dec. 13. 18:27
 19/20 anonim ***** válasza:
buta kislány...buta buta buta
2009. dec. 13. 21:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Mutasd meg Neki a melleid, vagy esetleg told le a bugyid, és élvezz el nyögdécselve... Még a 60 éves öregúr sem tudna ellenállni Neked.
2009. dec. 13. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!