Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Min gyakoroljam a csókolózást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min gyakoroljam a csókolózást?

Figyelt kérdés

hétfőn lesz randim egy fiúval és még soha nem csókolóztam pedig tudom hogy kell csak valamin ki akarom próbálni.Min próbáljam ki?

14/L

2009. dec. 12. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%

mondjuk a macidon :)

ne parázz - fog az menni minden gyakorlás nélkül is :)

2009. dec. 12. 22:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne próbál, mert akkora blamázs lesz belőle.

Nem olyan lesz, mint amire te felkészülsz:-)

Majd jön az egész magától és rájössz magad:-))

Hajrá

2009. dec. 12. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell paráznod,fog az menni,csak nyugi!Kipróbálni hülyeség..,főleg egy élettelen dolgon,mert attól is sok függ,hogy a srác hogy csókol!Elején csináld lassabban és érzékien,és ne akard bekapni a srác egész fejét..:)
2009. dec. 12. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
az első előtt énis tökre paráztam de aztán rájöttem hogy ez megy magától...csak no para!
2009. dec. 12. 22:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Kispárna sarkán? :-)
2009. dec. 12. 22:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom az első csókját a bátyjától kapta, aki ugyanígy rajta tesztelt, de ezt nem ajánlom XD :D

Szegény.

Na de, igazuk van az előttem szólóknak, nem is igazán kell majd mit csinálnod, mert az ajkaid majd maguktól életre kelnek :)

2009. dec. 12. 23:04
 7/14 anonim ***** válasza:
maci..kezed:D de am sztem nem kell gyakorolni...én is azt hittem h. kell:D és tévedtem. Minden jött magától:)
2009. dec. 13. 00:01
 8/14 anonim válasza:
Szerintem egy sertés pont megfelelő ilyen célokra. Mint mondjuk ő: [link]
2009. dec. 13. 05:03
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
A farkamonn:p
2009. dec. 13. 12:04
 10/14 anonim ***** válasza:

Én kisebb koromban mindig a kezemen gyakoroltam. :D Macival hogy lehet nyelvest?:O Vagy csak szájra puszira gondoltatok? A maci szőrös,azon nem jó. :) A kezeden tökéletes.

21/L

2009. dec. 13. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!