Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! MIT TEGYEK?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés

Nem tudom ismeritek e Éder Krisztiánt más néven SP-t.

Már lassan 1 éve szeretem de egyre jobban és nem tudom, hogy hogyan jöhetnék vele össze. Koncertre pedig nem tudok elmenni. Hiába mondják hogy ne szeressem azt nem tudom megtenni. Segítsetek!!!!!! Mit tegyek?????????

2009. dec. 12. 21:56
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:

jóóó, ezt hagyjuk már!

amikor a 15 évesek beírnak, hogy szerelmesek ebbe-meg abba......és nem tudják elfelejteni.....pfff.

2009. dec. 14. 19:55
 12/32 anonim ***** válasza:
tenyleg edike,nekem is tetszik:D
2009. dec. 14. 20:33
 13/32 anonim ***** válasza:

Nem szereted őt, basszus. Nem is ismered! Hogy szeretheted? Azt sem tudja, hogy létezel. Érted? Szembemennél vele az utcán, és rád sem nézne. Most is épp valahol egy ugyanilyen kis tinip*csát dönget, miközben te itt folyatod utána a nyálad.

Bocsi a nyers fogalmazásért, de az ilyenek kiakasztanak:D

17/L

2009. dec. 14. 21:14
 14/32 A kérdező kommentje:
annyit mondanék hogy nem 15 vagyok hanem 12
2009. dec. 15. 17:14
 15/32 anonim ***** válasza:
59%

SP büszke lehet az érett nőkből álló rajongótáborára...

Amúgy meg ez szerintem kamu.

2009. dec. 17. 22:02
 16/32 anonim ***** válasza:

17:07

Bazzz+ mekkorát nevettem ezen XDXD!!!!

2010. jan. 3. 19:50
 17/32 A kérdező kommentje:
te csak ne nevessél ba.szott fejű
2010. jan. 4. 16:15
 18/32 anonim ***** válasza:

meg ezen is jót nevettem :D

látszik a kiemelkedő entellektualításodXD

miket beszélek, mégcsak 12 éves vagy, sokat ne várjunk.

Amúgy visszatérve az Sp-re...

21 éves..te 12 ,mit gondolsz?összejönne veled??ugyanmáár..gyerekkori plátói szerelem a tiéd..2 év múlva már csak nevetni fogsz rajta...

2010. jan. 4. 19:15
 19/32 anonim válasza:

Nos mondom az ÉN véleményem:

Nekem is baromira tetszik...úgy érzem hogy nálam jobban már nem tetszhet senkinek...xD :( Minden 2. este róla álmodok hogy a koncertjén vagyok vagy azt, hogy közös fényképeket csinálok vele..és minden vágyam az lenne ha ez a 2 visszatérő álom beteljesülne! 15 éves pályafutásom alatt már rengetegszer voltam szerelmes...és az a legrosszabb érzés az egészbe hogy mind plátói volt! :(

De ha belegondolok nem lenne jó SP barátnőjének lenni..mindig féltékenykedhetnél meg úgysem lenne ideje rád..xD Egyetem, fellépések, énekórák, táncórák mellett... :/

Na mindegy nekem akkoris nagyon tetszik xD még a 9 éves unokatesómnak is xDxD

2010. jan. 9. 23:18
 20/32 A kérdező kommentje:

minden 2. este?!

én minden éjszaka érte sírok!

az egyik osztálytársam huga aki 8 éves még annak is tetszik.

abból a részből téleg igazad van hogy nem lenne rám ideje. ezt ő is megmondta sok videóba hogy nem férne bele az idejébe egy kapcsolat

2010. jan. 10. 09:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!