Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy nyugodtabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy nyugodtabb lehessek mellette?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok. Egyik lány ismerősömet már általános sulis korom óta ismerem internetről, eddig háromszor találkoztunk személyesen. Időközben neki is volt komoly kapcsolata, és nekem is, de amikor lehetett beszélgettünk, nem felejtettük el egymást. Nekem ő olyan volt mindig is, aki túl tökéletes ahhoz, hogy esetleg velem legyen, vagy bármi komolyabbat is akarjon tőlem, viszont tegnap találkoztunk harmadjára, és nagyon úgy tűnik, hogy mégis :) Írta, hogy sokat gondol rám, és hogy nagyon jól érezte magát velem. A helyzet az, hogy egyébként is önértékelési problémáim vannak, és annyira képtelen vagyok elhinni, hogy egy ilyen tökéletes nő akar tőlem valamit, hogy nem merek kezdeményezni személyesen. Nem is az elutasítástól félek, hanem attól, ha esetleg összejönnénk, nem lennék olyan, amilyet ő szeretne. Bármit megtennék érte, de attól félek, az is kevés lesz. És ez egy ördögi kör: attól is félek, hogy ebből a megfelelési kényszerből lesz elege, és keres magának egy tökös fickót.. értitek. Fiatalabb is vagyok, nem is vagyok eleresztve anyagilag, nem is vagyok az a "rosszfiú". A lányok helyesnek tartanak, de ez a lány szerintem minden ujjára találhatna nálam jobbat. A kérdés tehát: mire gondoljak amikor legközelebb találkozunk, hogy bátrabban viselkedjek vele, és így végül ebből egy kiegyensúlyozott, nyugodt párkapcsolat legyen? Azt már én is ellőttem, hogy "ő is ugyanolyan ember, neki is 2 keze-lába van" stb., de mégis, gyerekkori álmom teljesülne, ha ő lehetne a barátnőm, ez azért nem mindegy! Köszönöm a tanácsokat! :)

(Trollok kíméljenek, savat, kekszet banánt stb. nem kérek!!)

2014. márc. 2. 22:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Inkább ne igyál, ha ilyen hülye leszel tőle... hasznos válaszokat szeretnék, mint az eddigiek, köszi
2014. márc. 3. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!