Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet változtatni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet változtatni azt ahogy érzek iránta? (leszbikus, tanár)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy van egy tanárnőm akiért nagyon odavagyok. Rég éreztem így bárki iránt is... A dolgok még tavaly kezdődtek,amikor elkezdett tanítani engem és kezdtük jobban megismerni egymást. Év végén történt egy-két olyan dolog amit sosem tudtam igazán hova tenni. A lényeg az volt,h segített nekem valamiben és miközben dolgoztunk rajta folyamatosan tartottuk a szemkontaktust,s volt olyan pillanat amikor elég hosszú időre összeért a kezünk...s ez nem zavarta őt. Meg állandóan olyan érzésem van mintha órán csak nekem magyarázna,néz a szemembe irrelevánsan hosszú ideig s közben mosolyog,amit persze viszonzok. Aztán volt h beszélgettünk és miközben gesztikulált rátette a kezét az enyémre és ehhez hasonló dolog. Aztán nyáron találkoztunk is. Egész sok időt együtt voltunk,beszélgettünk. Majd szeptemberben kezdődött minden előlről...

Azt kell tudni róla,h idősebb jóval mint én és h hetero kapcsolatban él(bár szerintem nem szerelmes a barátjába).

Nem vagyok hülye,tudom h soha semmi nem lehet köztünk mégis akarom őt... Nekem mindig is az idősebbek jöttek be,sőt velük tudom magam jól érezni igazán. Más tanárokkal is jóban vagyok a mai napig. S szeretném,ha vele is lehetne,mondjuk egy barátságszerűség...

Szerintetek lenne ennek értelme? S ha igen,akkor "kezdjek" bele most vagy majd ha végeztem a sulival? Én tényleg nagyon szeretném őt jobban megismerni,"lógni" vele,beszélgetni vele mindenről,mert ő nagyon okos,pörgős nő.

Csak értelmes válaszokra vagyok kíváncsi! Kérlek,osszátok meg velem mit gondoltok erről az egészről! Thanks in advance!

18/L

2014. márc. 2. 19:29
1 2
 11/11 anonim válasza:

Utálom, hogy az ilyen sztoriknak sosem tudjuk meg a végét. :((

Pedig úgy érdekelne engem is.

2021. dec. 20. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!