Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen rossz, durva valójában nőnek lenni? Ilyen női bőrben? Ilyen sok a paraszt tényleg?
Tegnap kiírtam egy kérdést a húgom kérésére, amiből azt hihetnék az emberek, hogy én is nő vagyok.
Erre kapom ma a tucatnyi levelet köcsög (értsd: béna, nyomi, láma, neten csajozó) férfiaktól.
Jött kb. tucatnyi privát üzenet arról, hogy "kölcsönös szimpátia esetén kényeztetnélek", meg ilyenek. "Mutasd meg a melleidet." "Hol élsz? :)"
Meg ilyen gusztustalanságok. A valóságban is ilyen fosadék ebből a szempontból nőnek lenni, hogy egy csomó nyomingert kell levakarni, akik inkább keltenek hányingert, mint vonzalmat?
Ez tényleg így van. Bármilyen kérdést kiírok, amiből kiderül, hogy lány vagyok, máris jönnek z ikyen üzenetek.
De én nem akadok ki rajta. Csak nevetek egy sort, és elkapcsolok
Igen kérdező, ilyen sz.r. Testfelépítésünknél fogva sokszor akaratlanul/tudtunkon kívül magunkra vonjuk a férfiak tekintetét, vágyait; még ha nem is akarjuk.
Ráadásul sokszor érzi az ember, hogy lenézik, mert nincs ereje.
És ha rosszul mész férjhez, akkor érzi az ember igazán a hatalmi különbségeket. Ez van.
Igen kérdező, pont ilyen nőnek lenni. Egy idő után az ember megtanulja kizárni a beszólásokat, ajánlatokat, fütyüléseket, buszon letapizásokat, mert csak magát húzza fel ezekkel. De persze itt meg mi vagyunk bunkó, lenéző hülyéknek feltüntetve, mert már oda sem figyelünk.
És ha a kérdésedre írt válaszok mennyisége/minősége zavar, akkor képzeld meg miket kap az ember egy szórakozóhelyen.
20/L
persze, miért, mit gondoltál?
hidd el, ez nem olyan durva ahhoz képest, mikor bármit írsz ki, senkit se érdekelsz. na ilyen fiúnak lenni.
a hol élsz meg szerintem nem gusztustalan kérdés.
megjelenés stb: az szerintem inkább szociális analfabétizmus, amikor egy lány kihívóan néz ki, és nyafog hogy a pasik ezt meg azt. a játék kétoldalú.
ráadásul pont azért folyamodnak sokan durva eszközökhöz, mert másra nem figyelnek.
persze mivel a nő szerepe a passzivitás, így nem lehet őket megvádolni ugyanezzel, ez a játák lányege, mindn kockázatot vigyen el a féri. ettől férfi.
annyira nem tragikus a helyzet, mint elsőre látszik. hidd el férfinak lenni rosszabb.
"De a nem valódi, valóságban való ismerkedés bénaság. "
nem volt valódi, biztos a képzeleted szüleménye.
itt kezdődik a defekt. tehát mindeki aki a neten ismerte meg a párját, az béna ember, ugye?
akinek nincs ideje vagy lehetősége, vagy nem akar utcán, munkahelyen ismerkedni, vagy egyszerűen szélesíti a vadászterepet, az béna ember.
aztán gondolom ha ugyanezt egy nő arcába mondaná, akkor emgtapsolnád. persze hogy nem.
az ilyen hülye elméletek szélesítik a közhelyet, miszerint neten csak bénák ismerkednek. ezért regisztrál gfel midneki úgy hogy "áá én nem hiszek benne, úgyse, stb" de azért regisztrál.
hidd el, ilyen stílusú emberek vannak diszkóban meg utcán is.
Én teljesen megertelek. A privikkel nincs is bajom , beszélgetek szívesen de mind a szexrol ír. Pedig köze nincs hozzá, hogy mikor hol kivel...
Ettől már csak az a kiabranditobb hogy nem csak itt, élőben is ez megy. Kedvencem volt...: kórházba dolgozom..fiatalabb rendőrök hoztak egy suhancot az SBOra és meg a rendőrök kezdtek utánunk ordibalni a folyosón ! Tehát ha tőlük ertelmesebbektol ezt, akkor a mellette ülő barna sractol mit várjunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!