Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ertelme, hogy valaki jo csaj legyen, jo ruhakkal, cipokkel, ha soha nem szeretik viszont?
Annyira elegem van, hogy mindenki jon azzal, hogy "jaj, de szep vagy", meg "micsoda no", blablabla, megis soha nem keped engem viszontszeretni az, akit en szeretek.
21L
Nem a kisportolt, milliomos, uzletemberekt veszem eszre, hanem azt, akiben megfog valami.
Aki pl most tetszik nem tudom menni penze van(de nem erdekel, soha nem is erdekelt a penz), jelenleg allasa sincs, kisportoltsag szempontjabbol pedig csak annyi, hogy nem sovany, hanem testesebb.
Én tényleg meg tudlak érteni, mindenféle fikázás nélkül. Egyfolytában ezt hallom, hogy de jóképű vagyok meg jó a stílusom, kisugárzásom.. De persze pont attól nem kapom meg azt a figyelmet akitől én is szeretném.
Ilyen az élet.. Méghogy a szép emberek boldogabbak.. ugyan kérlek
Csak ismerkedésről beszéltem kezdetekről.
Ha viszont elrozsdásodnál , ápolatlan lennél tele ragyákkal, meg szőrös lábbal, meg büdösen meg nagymamád hálóköntösében mászkálnál akkor fel sem figyelnének rád.
Megismersz valakit, telnek a napok és kiderül h érdemes e folytatni, ha nem érdemes akkor mész tovább és nem ragadsz le. Mert még nem vagy 91 éves. Majd ha 9 év múlva is ugyanitt tartasz akkor már azt mondanám hogy gondok vannak veled agyilag.
Ki kell szűrnöd azokat akiknek csak szexre kellesz vagy csak arra, hogy jól mutass mellettük. Ehhez viszont ugyanúgy ismerkedni kell. Ez így megy. mióta világ a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!