Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok nemet cserélnének, lehetséges, hogy igencsak meglepődnének?
Hallottam olyan esetről, illetve láttam is, amikor lányokat/nőket kérdeztek, hogy mit csinálnának, ha egy napon férfibőrben ébrednének. Többük azt válaszolta, hogy csajoznának/szexelnének, ahogy a csövön kifér, élveznék az életet. Miközben ezeket mondták, először eléggé zavarban voltak, majd igyekeztek a lehető legjobb szavakat megtalálni a mondandójukhoz. Nekem az jutott az eszembe, hogy ezek a lányok nem igazán mérik fel, miről is beszéltek valójában, mivel ezzel a stílussal fiúként kb. labdába nem rúghatnának. Még az önbizalomtól duzzadó lányokat is az doppingolja, hogy maguk mögött tudhatják a biztos hátteret-azt, hogy mindenképpen lesznek rajongóik.
Ha ezt elvesszük, maradna még náluk bármi is a tarsolyban?
"Csajozni meg nem lenne nehéz, mivel női aggyal tudja az ember, hogy mivel lehet elcsábítani egy nőt."
Egy pillanat! Álljunk meg egy szóra! Ezek szerint pontosan tudjátok, hogy mi kell nektek! Akkor viszont árulj el nekem valamit! Ha ennyire képben vagytok, akkor a fiúbarátaitoknak miért adtok teljességgel életképtelen, használhatatlan tanácsokat a csajozást illetően?!
"A szexen és a pisilésen kívül nem sok minden."
Ettől a két dologtól azért egy kicsit több. Teljesen máshogy viselkednek veled az emberek nőként és férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!