Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek ez így működik?
aki megtestesíti az ideálomat, azzal már 1 hónapon belül régen lefeküdtünk már egymással. Nem várok hónapokig.
és aki ezt megtestesíti azzal nem úgy viselkedek mintha a barátnőm lenne hanem az is.
Szóval ennek a pasinak te roh***adtúl nem voltál az ideálja szerintem, és a többi meg csak kamu. illetve vagy kezdetektől hazudott vagy te voltál túl ábrándozó és képzeltél jóval többet annál mint amennyi valójában volt kettőtök közt.
Szűz voltam/vagyok, szóval szerintem meg evidens, hogy nem fekszünk le egy hónap után.
ASOT, nem hinném, hogy én láttam bele többet. Elég ideig próbáltam lekoptatni magamról, és elégszer hallgattam végig a nehezen kipréselt "vallomásokat", hogy tudjam ha hazudik is (mert rengetegszer hazudott) de biztosan érez valamit irántam (még ha nem is szerelmet, de valami pozitív, barátságon kicsit túlmenő érzést)
Nem, mert dacára annak, hogy én voltam a "tökéletes" lány, egy idő után nem tudott mit kezdeni ezzel és megpróbált betörni. Ezt viszont nem tűröm. Én nem akartam őt megváltoztatni, gyakorlatilag az egyetlen igazi barátja voltam és ezt egy idő után 'túl valódinak, intimnek" érezte. Ő többször ajánlgatta a kapcsolatot, én mindig visszautasítottam. Csak addig szerettem volna vele lenni és úgy, amíg boldoggá tesz az egész.
Ezt elég nehéz elmagyarázni. Átélve baromi egyszerűnek tűnt, utólag viszont sokkal komplexebbnek, mintsem öt mondatban elmagyarázzam és egyébiránt nem célom untatni téged ezzel:)
na figyelj drága én úgy látom, hogy akkoriban hiányzott egy boldogság az életedből, egy része ami nem volt meg, és ezt e mellett a fiú mellett találtad meg, de aztán nem úgy végződött mint az amerikai romantikus filmek többsége azaz Happy End-el :)
amúgy akkor is vitába szállok veled azon részben, hogy voltak dolgok amiket nem vettél észre :)
persze tévedhetek, és lehet h te egy hiper szuper csajszi vagy aki minden lát és hall mint a nagy szem, ezt nem tudom.
de akkor is kicsit félreismerted, ő meg egy s**eggfej volt! hm....
amúgy ez idevalo: :)
Nem mondanám, hogy boldogtalan voltam és hogy ő olyan nagy boldogságot okozott volna.
Én nem vitatom, hogy van amit nem tudok. Nyilván van ilyesmi, hisz mindenki annyit tudat/mond/mutat amennyit akar. De abban meglehetősen biztos vagyok, hogy ez egészen más volt mint egy haveri kapcsolat, és hogy ez a különbség erősen romantikus szálak kibontakozásában mutatkoztak.
De a kérdésem mindössze annyi volt, hogy egy ilyen fél éves időszak után, vajon mindenki képes e ilyesmit játszani, hogy mi lehet a háttérben.
Köszönöm az eddigi válaszokat, de örülnék még néhánynak!
az egyértelmű h több volt, és lám vannak akik képesek erre..
habár többségében akkor csinálnak ilyet ha megsértik vagy elutasítják őket dobják őket..de itt ilyen nem volt...
Na továbbiakban több szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!